BIST 9.719
DOLAR 32,54
EURO 34,82
ALTIN 2.429,37
HABER /  GÜNCEL

Boğulan genci sedyeden düşürdüler

Acil servis ekibi paniğe kapılınca olanlar oldu. İşte kameraların saniye saniye kaydettiği o anlar

Abone ol

Ordu'da serinlemek için denize giren 14 yaşındaki Selahattin Can Şentürk boğularak hayatını kaybetti. Cansız bedenini deniz polisi kıyıya çıkardı. 112 Acil servis ekibi ise panikleyince bağlamayı unuttuğu Şentürk'ü ambulansa koyarken sedyeden yere düşürdü. Hemen toparlanan ekip cesedi Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Ordu merkeze bağlı Akyazı Mahallesi'nde dün meydana gelen olayda yasak olmasına rağmen Selahattin Can Şentürk serinlemek için akşam saatlerinde üzerindeki elbiselerini çıkararak poşete koyup suya girdi. Ancak bir süre sonra kıyıdan yaklaşık 15 metre açıkta çırpınmaya başladı.

CANSIZ BEDENİNE ULAŞTILAR

Vatandaşlar hemen yardıma gitmesine rağmen kısa sürede gözden kayboldu. Durum 112 Acil Servis ve polise bildirildi.Ordu İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Deniz Şubesi polisleri ihbarın hemen ardından kısa sürede olay yerine gelirken, dalgıç polisler de oksijen tüplerini takarak kıyıdan arama-kurtarma çalışması başlattı. Ancak kirli olan deniz içinde görüş mesafesinin sıfır olduğunu söyleyen polisler, yaklaşık yarım saatlik bir çalışmanın ardından 14 yaşındaki gencin hareketsiz bedenine ulaştı. 

HEMEN AMBULANSIN KAPISINI KAPADILAR

Kıyıya çıkarılan Selahattin Can Şentürk bir anda kıyıdaki vatandaşların da toplanmasıyla bölgede kısa süreli panik yaşandı. 112 Acil Servis ekipleri Şentürk'ü hemen ambulansa taşımak istedi. Ancak sedye üzerine alınan Şentürk'ün emniyet kemerleri takılmayınca ambulans içerisinde yere düşürdüler. Polis ambulansın içinde düşen genci görünce vatandaşların tepki göstermemesi için hemen ambulansın kapılarını kapatarak en yakın hastaneye gönderdi. Selahattin Can Şentürk'ün ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.