BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,82
HABER /  GÜNCEL

Misafir diye getirdi, karısı yatakta bastı

Adana'nın Kozan İlçesi'nde 25 yaşındaki Elif A., eşi 27 yaşındaki İbrahim A.'yı, evine 'misafir' diye getirdiği 24 yaşındaki Elif E.ile sevişirken yakalayınca bıçakladı.

Abone ol

Adana'nın Kozan İlçesi'nde 25 yaşındaki Elif A., eşi 27 yaşındaki İbrahim A.'yı, evine 'misafir' diye getirdiği 24 yaşındaki Elif E. ile sevişirken yakalayınca bıçakladı.

Olay, dün akşam Varsaklar Mahallesi Yunus Emre Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, tarım işçisi İbrahim A. akşam evine Elif E. ile birlikte gelip, eşine arkadaşı olduğunu ve bir gece misafir olarak kendilerinde kalacağını söyledi. Akşam yemeğinden sonra İbrahim A., eşi Elif A. ve misafirleri Elif E. birlikte alkol aldı. Gece uyumak için odasına giden Elif A., bir süre sonra eşinin yanına gelmediğini fark ederek aramaya çıktı. Genç kadın, eşini misafir odasında Elif E. ile sevişirken yakaladı. Çıkan tartışma kavgaya dönüşünce Elif A., eline geçirdiği bıçakla eşini çeşitli yerlerinden yaraladı.

Çığlıkları duyan komşularının ihbarı üzerine eve gelen polis ve sağlık ekipleri yaralı İbrahim A. ve aşırı derecede alkollü olduğu görülen Elif E.'yi aynı ambulansla Kozan Devlet Hastanesi'ne götürdü. İbrahim A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Polis tarafından gözaltına alınan Elif A. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.