BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.444,80
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

İstanbul Adalet Sarayı'nda görevli hakimin eşinde koronavirüs tespit edildi

Demirören Haber Ajansı
Demirören Haber Ajansı

İSTANBUL Adalet Sarayı'ndaki 6. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin hakimi B.L'nin bankacı eşinin koronavirüs testi pozitif çıkması üzerine, mahkeme personeli karantinaya alındı.

Abone ol

İstanbul Adalet Sarayı'nda görevli hakim B.Y'nin bankacı olan eşinin dün yapılan Koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından olaya ilişkin olarak İstanbul Adalet Komisyonu Başkanlığı'nda açıklama yapıldı.

Temasta bulunan tüm personel evlerinde karantinaya alındı

Açıklamada, hakim B.Y ile kalem personeli ve hakim ile temasta bulunan tüm personellerin sağlık kuruluşlarına gönderildiği, ardından evlerinde karantinaya alındığı belirtildi.

Mahkeme kapatılıp dezenfekte edildi

Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında İstanbul 6. Sulh Hukuk Mahkemesi'nin de kapatıldığını kaydedilirken mahkeme ve kalem odasının dezenfekte işlemlerinin yapıldığı ifade edildi.

Hakim ile 2 çocuğunun testleri henüz sonuçlanmadı

Yapılan açıklamada, hakim B.Y. ile 2 çocuğunun bu sabah koronavirüs için test yaptırdığı ancak testlerin henüz sonuçlanmadığı söylendi. Öte yandan İstanbul Adalet Sarayı'nda çalışan personellerden 60 yaş üstü olanlar ve kronik rahatsızlığı bulunan personelin HSK bildirgesi kapsamında idari izinli sayıldığı öğrenildi.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Koronavirüs önlemleriyle ilgili Türkiye'nin dört bir yanından görüntüler
Foto Galeri Koronavirüs önlemleriyle ilgili Türkiye'nin dört bir yanından görüntüler Galeriye Gözat