BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,60
ALTIN 2.379,91
HABER /  EKONOMİ

İslam Memiş'ten 'dolar ve altın çökecek' iddiası! Bu fiyattan alanlar içler acısı hale gelecek

Altın ve dolar rekor kırıp çakılırken, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılara uyarı geldi. Öğle saatlerinde dolar ve altın için "bir anda çökecek" diyen İslam Memiş, haklı çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları sonrası 18 liraya kadar çıkan dolar 13 liranın altına indi.

Abone ol

Altın bugün 17.50 TL'nin üzerine çıkarak tarihi rekorunu kırarken gram altın da 1000 liayı geçti. Altın ve oların daha da yükseleceğini düşünen yatırımcı altın ve dolar almaya devam edince altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten altın ve dolar yatırımcısına "bu fiyattan almayın, yanarsınız" uyarısı geldi. Öğle saatlerinde bu uyarıyı yapan İslam Memiş haklı çıktı. 

Sabah saatlerinde “Hayırlı haftalar diyecektim ancak vazgeçtim. Haftada hayr yok. Güldürmüyorlar" paylaşımı yapan İslam Memiş daha sonra kişisel Twitter hesabından şu uyarıyı yaptı:

"Şimdi her şey zirve yapıyor, eyvallah. Ancak şunu da unutmamak gerek; Bilmediğimiz bir anda hepsi çökecek! O zaman da yüksekten maliyet yapanlarında durumu içler acısı olacak!"

İslam Memiş haklı çıktı

Gün içinde 18 lirayı gören dolar kuru akşam çok büyük bir düşüş yaşadı ve 13 liranın altına indi. Bin lirayı geçen altın da da büyük düşüş yaşandı ve gram altının fiyatı 845 liraya geriledi. İslam Memiş ise yeni bir yorum yaparak twitterdan şunu yazdı:

Kıyım mı var? Bu fragman, yarını izleyelim.  
BU FOTO GALERİYE BAKIN
Emekli maaşlarına rekor zam! 2022 yılı zamlı emekli maaşları tablosu dul-yetim maaşları
Foto Galeri Emekli maaşlarına rekor zam! 2022 yılı zamlı emekli maaşları tablosu dul-yetim maaşları Galeriye Gözat