BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

İşin Karaca, doktorları coşturdu

Işın Karaca, Ataşehir Belediyesi'nin 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlediği gecede doktorları coşturdu.

Abone ol

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı gecesine katılan doktorar, Işın Karaca ile eğlenceli bir gece geçirdi.

14 Mart Tıp Bayramı Ataşehir'de Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin organize ettiği "Tıp Balosu" ile kutlandı. Yaklaşık 1000 davetlinin katıldığı yemeğe Ataşehir'de bulunan devlet ve özel hastanelerin yöneticileri doktorlar ve tüm sağlık çalışanları katıldı.

Başta Diş Hekimleri Odası olmak üzere sağlık alanında ki dernek ve oda temsilcilerinin de katıldığı yemekte konuşan Ataşehir Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Diş Hekimi Gamze Akkuş İlgezdi, sağlık emekçilerinin yıllardır çözümlenemeyen sorunlarına karşın, ettikleri Hipokrat yeminine sadık kaldıklarını ve insan sağlığı için gece-gündüz ayrımı yapmadan çalıştıklarını vurguladı. Ataşehir'de 7'den 70'e tüm vatandaşlara sağlık hizmeti götürmek için çalıştıklarını belirten Gamze Akkuş İlgezdi, insan yaşamında sağlığın birinci derecede önemli olduğunu belirterek, "Belediye Başkanımız Ataşehirlilere sağlık hizmeti verebilmemiz için her türlü desteği bize veriyor. Bizlerde vatandaşlara hiçbir ayrım gözetmeden hizmet götürmeye çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızın en güzel örneği de Türkan Saylan Tıp Merkezimiz" dedi.

Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Dr. Haluk Tamgaç'ta, tüm davetlilere hoş geldin diyerek Başkan Battal İlgezdi'yi konuşma yapmak üzere çağırdı. Başkan İlgezdi, "Sağlık çalışanlarının içinde bulunduğu sorunları hepimiz biliyoruz. Bunların çözümlenmesi için sağlık çalışanlarının yanındayım. Ama bu gece siyaset yapmak yerine 14 Mart Tıp Bayramını kutlayalım" dedi. Konuşmaların ardından Ataşehir'de bulunan hastanelerin başhekimleri ile Diş Hekimleri Odası Başkanı'na Başkan İlgezdi plaket verdi. Daha sonra sahneye çıkan sanatçı Işın Karaca'da, böyle bir geceye katılmak için seyahatte bulunduğu Maldivler'den geldiğini söyledi. 14 Mart Tıp Bayramı gecesi Işın Karaca'nın birbirinden güzel parçaları eşliğinde gece geç saatlere kadar devam etti.