BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Umreye gidecekler bu habere sevinecek

Suudi Arabistan havayolu şirketi Nasair, Türkiye seferlerine başladı. İlk iki hafta için 140 TL'lik ücret uygulaması Umreye gidecekleri sevindirdi.

Abone ol

Suudi Arabistan'ın ilk ekonomik havayolu şirketi Nasair, Türkiye seferlerine başladı. Cidde ve Riyad'dan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Adana ve Hatay'a haftada 11 sefer gerçekleştirecek nasair, böylece uluslararası uçuş noktalarını 21'e çıkardı.

Suudi Arabistan'da yaşayan ve çalışan Türk vatandaşlarının talebini karşılayan Nasair, aynı zamanda her yıl hac ve umre ziyareti için bu ülkeye gideceklere de büyük kolaylık sağlayacak.

Türkiye'ye gerçekleştirilen ilk seferin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan nasair Satış Müdürü Turki Al Jawini, "Türkiye'den 3 yeni noktayı uçuş ağımıza kattık. İlk iki hafta için promosyon fiyatımız tek yön olarak 140. TL''dır dedi.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı üst yöneticisi Gökhan Buğday'da, Nasair'in Suudi Arabistan'daki ilk düşük maliyetli havayolu olduğunu belirterek ''Nasair'in çok yoğun uçuşları var. Bu yoğun uçuşlarla çeşitli guruplara değişik fiyatlarla bilet imkanı sağlıyorlar. Bu imkanla da Sabiha Gökçen'den, Suudi Arabistan'a, Cidde'ye gidecek, özellikle hem hac, hem da umre farizesini yerine getirecek yolcularımız için çok büyük kolaylık sağlayacaktır''.dedi.