BIST 9.693
DOLAR 32,48
EURO 34,75
ALTIN 2.494,92
HABER /  GÜNCEL

Galatasaray için tek kurtuluş

Galatasaray'ın genç file bekçisi Ufuk Ceylan, Fenerbahçe ile yapacakları maçla ilgili değerlendirmede bulundu.

Abone ol

Galatasaray'ın genç file bekçisi Ufuk Ceylan, Fenerbahçe ile yapacakları derbi karşılaşmasını kazanmak istediklerini belirterek, karşılaşmayı kötü günler yaşayan sarı-kırmızılı takım için kurtuluş şansı olarak gördüklerini söyledi.

Galatasaraylı futbolcular Ufuk Ceylan, Serkan Kurtuluş, Galatasaray Medical Park Voleybol Takımı oyuncuları Ayşe Gökçen Denkel, Saniye Merve Dalbeler ve Seda Uslu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Özel Medical Park Bahçelievler Hastanesi'ni ziyaret etti.

Ufuk Ceylan, ziyarette basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle kulübün sponsorlarından Medical Park Hastanesi çalışanlarını tebrik ettiğini belirtti. Sıkıntılı bir dönemden geçtiklerini kaydeden Ufuk Ceylan, "Hiç kimsenin istemediği şeyleri yaşıyoruz. Derbi maçı bir nevi kurtuluş şansı diyebilirim. İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Üç puanla ayrılmak istiyoruz" dedi.

Bir gazetecinin "Zapata'nın performansı nedeniyle derbide forma bekliyor musun" şeklindeki sorusu üzerine Ufuk Ceylan, "Bu konuda bir şey söylemek istemiyorum. Kararı teknik heyet verecek" dedi. Serkan Kurtuluş, derbi maçla ilgili olarak konuşmak istemediğini belirtirken, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle hastane çalışanları ile doktorları tebrik etti. Voleybolculardan Ayşe Gökçen Denkel, Medical Park Hastanesi çalışanlarının kendilerinin sakatlık dönemlerinde yanlarında olduklarını belirterek, "Zor dönemimizde yanımızda olan Medical Park doktorlarının güzel günlerinde yanlarında olmak istedik. Kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Hastane Başhekimi Dr. Bülent Hamdi Alış ise futbolcular Ufuk Ceylan, Serkan Kurtuluş ile voleybolcular Ayşe Gökçen Denkel, Saniye Merve Dalbeler ve Seda Uslu'ya teşekkür ederken, "Profesyonel olarak bir takımı tuttuğumu söylemem doğru olmaz. Ben Medical Park takımını tutuyorum. Derbi maçta birlikte çalıştığımız için Galatasaray'ın kazanmasını istiyorum" şeklinde konuştu.