BIST 10.194
DOLAR 32,39
EURO 34,77
ALTIN 2.406,34
HABER /  GÜNCEL

İşadamı, sevgilisini ve kızını öldürüp intihar etti! Diğer kızına attığı sesli mesaj şok etti

İSTANBUL Bağcılar’da iş insanı Barbaros Tüzün, bir yıldır birliktelik yaşadığı Filiz Akçay ve kızı Selin Akçay’ı silahla vurduktan sonra aynı silahla intihar etti. Akçay’ın diğer kızı ise olaydan 20 dakika önce staj için evden çıkınca öldürülmekten kurtuldu. Annesi ile kardeşinin öldüğünü katilin attığı sesli mesajla öğrendi.

Abone ol

İstanbul'da dehşet! İşadamı, birlikte yaşadığını ve kızını öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Bağcılar, Bağlarbaşı Mahallesi 40. Sokak 38/5'teki evde 48 yaşındaki Filiz Akçay,  Sakarya'da vinç kiralama şirketi sahibi Barbaros Tüzün ile yaşıyordu.

Evlilik teklifini kabul etmeyince...

Tüzün bir süre önce Filiz Akçay'a evlenme teklif etti. Ancak Filiz Akçay evlenme teklifini kabul etmedi. Bunun üzerine Tüzün, Akçay ile tartışmaya başladı. Tartışmaların ardından Filiz Akçay, Tüzün’den ayrılmaya karar verdi.

Konuşmak için geldi, katliam yaptı

Barbaros Tüzün, konuşmak için dün sabah 09.00 sıralarında Sakarya'dan İstanbul'a geldi. Eve girdikten kısa süre sonra silah sesleri yükseldi. Komşular durumu polise bildirdi. Polis ve sağlık ekipleri kapıyı açarak içeriye girdi.

Anne ve 14 yaşındaki kızı...

Ekipler, kanlar içerisinde yerde yatan 3 kişinin cesediyle karşılaştı. Silahla öldürüldüğü tespit edilen kişilerin Filiz Akçay, Barbaros Tüzün ve Filiz Akçay'ın kızı 14 yaşındaki Selin Akçay olduğu belirlendi.

Diğer kızına sesli mesaj atmış

Akçay'ın 18 yaşındaki diğer kızı İ.A. ise olaydan 20 dakika önce staj için evden çıkınca öldürülmekten kurtuldu. Cinayetin ardından Tüzün’ün o saatlerde işte olan İ.A.’ya sesli mesaj göndererek, ‘annen ile kardeşini öldürdüm, cenazeleri merdivende’ dediği öğrenildi.