BIST 9.016
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.295,48
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

iPhone 7 ne zaman çıkacak işte tarihi ve özelliği

iPhone 7 ne zaman çıkacak? iPhone 7'nin özelliği ve fiyatı ne olacak sorusunın cevabı iPhone kullanıcılarını heyecanlandırdı. İşte 2016'da tanıtılması beklenen iPhone 7...

Abone ol

iPhone 7 ne zaman çıkacak, tarihi ve Türkiye satış fiyatı soruları şimdiden gündemde. Apple, iPhone 7'yi 2016 Eylül ayında tanıtması bekleniyor. Sosyal medyada yayılan iPhone 7 görüntüsü ise Apple hayranlarını heyecanlandırdı.

Ekim ayı sonunda hakkında ortaya atılan iddiaların hemen akabinde bir de iPhone 7 tasarımı ortaya çıkmıştı. Yeni yayınlanan bir iPhone 7 video görüntüleri ise, daha gerçekçi bir tasarım sergileyerek internette kısa sürede ilgi çekmeyi başardı.

iPHONE 7'DE USB-C GİRİŞİ OLACAK MI?

iPhone'un kültleşen tasarımını genel itibariyle koruyan konsept iPhone 7 tasarımında çerçevesinin hayli ince olması. Apple tutkunlarının iPhone 7 üzerinde görmeyi en çok bekledikleri değişikliklerden biri de çerçevesiz bir ekrandı. iPhone 7 tanıtım videosu üzerinde bir de USB-C girişi hemen ilk bakışta fark ediliyor.

SUPER AMOLED EKRAN

Bu eklentiyle birlikte iPhone 7'nin hızlı şarj ve kablosuz şarj gibi özellikler haliyle ön plana çıkıyor. 16 megapiksel çözünürlüğe sahip olduğunu gördüğümüz iPhone 7'de görüntü sabitleme özelliğine sahip arka kamera yer alan tanıtım videosunda, 4,7 inç değerinde Super AMOLED ekran kullanılmış. iPhone 7'nin gerçekte böyle mi görüneceğini henüz söylemek için erken ama bu tasarım oldukça iyi görünüyor.

iPhone 7'ye ait olduğu iddia edilen o video: