BIST 9.534
DOLAR 32,48
EURO 34,55
ALTIN 2.475,36
HABER /  GÜNCEL

Kent alarma geçti! Çalınan bebek bakın nerde bulundu

Çanakkale Devlet Hastanesi Yeni Doğan Servisi'nde büyük bir skandal yaşandı. Bir kadın hastaneye gelip ikiz bebeklerden birini kaçırdı. O bebek 4 saat sonra bulundu.

Abone ol

Çanakkale'de dün dünyaya gelen ve bir kadın tarafından kaçırıldığı iddia edilen erkek bebek bulundu.

İddiaya göre, işitme testine götüreceğini söyleyen beyaz önlüklü 1.70 boyunda 25 yaşlarındaki esmer bir kadın tarafından çalındı.

KENT ALARMA GEÇTİ

Bebek hırsızlığının anlaşılması üzerine kentte alarma geçildi. Yapılan araştırmalar sonuç verdi ve bebek bir süre sonra bulundu.

POLİS BEBEĞİ BULDU

Olayın ardından arama çalışması başlatan polis ekipleri, kentin giriş ve çıkışlarında kontrol noktaları oluşturdu. Ekipler, bebeği Esenler Mahallesi'nde buldu.

AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Kaçırılan bebek, ekipler tarafından hastaneye getirilerek ailesine teslim edildi.Polisin, bebeği kaçırdığı iddia edilen kadın ile yanındaki başka bir kadını gözaltına aldığı öğrenildi.

Çanakkale'deki bebek hırsızlığı, bugün saat 10.30 sıralarında, Çanakkale Devlet Hastanesi Bahattin ve Huriye Demircioğlu ek binasında meydana geldi. Anne Fatma Bozkurt, dün (çarşamba) saat 09.00'da biri kız diğeri erkek ikiz bebek dünyaya getirdi.

BİR KADIN BEBEĞİ ALIP GÖTÜRDÜ

Yeni Doğan Servisi'nde yatan bebeklerden erkek olanı; iddiaya göre, servise gelen beyaz önlüklü, 1.70 boyunda, 25 yaşlarındaki esmer bir kadın tarafından Kulak Buran Boğaz Servisi'ne işitme testi için götürüleceği söylenerek alındı.

BEBEKLE BİRLİKTE ORTADAN KAYBOLDU

Yanında bir başka kadınla hastaneden çıktığı öğrenilen kadın, bebekle birlikte ortadan kayboldu. Yetkililerin ihbarı üzerine polis hastaneye geldi. Hastanenin ve çevresinin güvenlik kameraları incelenmeye başlandı. Kenti alarma geçiren bebek hırsızlığı üzerine kentin giriş ve çıkışlarında uygulama noktaları oluşturuldu. Şehirler arası yolcu otobüsleri başta olmak üzere araçlar aranmaya başlandı.