BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Yeşim Salkım kızını tuvalette dövdü mü?

Bir gazetede yer alan 'Yeşim Salkım kızını dövdü' haberlerine ünlü sanatçıdan sert cevap geldi.

Abone ol

TV8'de yayınlanan 'Aramızda Kalmasın' programına telefonla bağlanan sevilen sanatçı Yeşim Salkım, "Yeşim Salkım alkolün dozunu kaçıran kızını tuvalette dövdü'' şeklinde haber yapan gazeteye isyan ederek, çok ağır tazminat davaları açacağını belirtti.

Habere göre, Yeşim Salkım sahneye çıktığı bir mekanda kızı Gizem'inde kendisini izlemeye geldiğini ve çok alkol aldığı için Salkım tarafından tuvalette dövüldüğü iddia edilmişti.

Yeşim Salkım bağlandığı canlı yayında şunları söyledi:

"Anneler beni çok iyi anlayacaktır. Ben bu sabah nasıl uyandım bilmiyorum. Benim nasıl bir anne olduğumu tüm Türkiye biliyor. Ben anneliği çok fazla göz önünde, sosyal medyada yaşayan bir kadın değilimdir. Ama beni Funda'da çok iyi tanır evime gelmişliği gitmişliği vardır. Nasıl bir anne olduğumu oda bilir. Çocukların ne kadar kıymetli olduğunu biliyorum.

KIZINA "İÇKİ İÇMEDİN DİMİ?" DİYE BAĞIRMIŞ

Ben kızımla büyüdüm. Benim kızım 25 yaşında nişanlı, evlenmek üzere kendi işi gücü olan bir kız. Ve ben son 1 yıldır çok zor günler geçiriyorum. Gerek hastalığım, gerek evliliğimin bitmesiyle ilgili.Bu da tuzu biberi oldu diyeyim. Teşekkür ediyorum basın mensupları arkadaşlara beni bu kadar üzdükleri için. Ben evladıma bugüne kadar asla elimi kaldırmadım, asla kötü bir söz söylemedim. O gece sahneden indikten sonra ara oldu Gizem'i göremeyınce tuvalete gittim. Tuvalette kız arkadaşıyla beraberdi. Aldım giyinme odama götürdüm. Çünkü biliyosunuz ki o tür ortamda ınsanlar alkollü oluyor. Ve ben sadece ona yüksek sesle 'İçki içmedin dimi?' demiş olabilirim. Çünkü ben içkiye karşı bi insanım. 25 yıldır sahneye çıkıyorum soda ve Türk kahvesı haricinde hiçbir şey içmedim. İçene saygım var ama ben içmiyorum, çocugumunda kontrolünü kaybetme endişesiyle içmesini istemiyorum. Bu da benim en doğal hakkım, bu haber tamamen asılsız ve yanlıştır." dedi.