BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.400,07
HABER /  SPOR

İpekoğlundan Fenere gözdağı

Bursaspor Teknik Direktörü İpekoğlu, son iki haftadır süren kötü gidişe Fenerbahçe karşısında son vereceklerini söyledi

Abone ol

Bursaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, son iki haftadır iyi bir görünüm vermediklerini belirterek, ''İnşallah Fenerbahçe maçıyla çıkışı yakalarız'' dedi

İpekoğlu, antrenman öncesi düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe'nin şampiyonluğun favorisi olduğunu, ancak Bursaspor olarak üst sıralara yükselme hedefleri doğrultusunda bu maçı mutlak kazanmak istediklerini söyledi.

Fenerbahçe'nin bireysel olarak kaliteli oyuncuları bulunduğunu, ancak zaman zaman sorunlar yaşadığını ifade eden İpekoğlu, ''Biz de son iki haftadır çok iyi görüntü vermedik. İnşallah Fenerbahçe maçıyla çıkışı yakalarız. Fenerbahçe takımında bir kaç tane çok dikkat edilmesi gereken oyuncu var. Onlar için de aldığımız önlemler var'' diye konuştu.

İpekoğlu, bir gazetecinin, ''Ofansif futbolu son haftalarda sahaya iyi yansıtamıyorsunuz'' yönündeki sözleri üzerine, ''Bursaspor takımında kilit oyuncularımız var. Bir kaç tanesi sakat olduğu zaman ofansif anlamda sıkıntı çektiğimiz gerçek. Yapacak fazla bir şeyimiz yok. Onların yerlerine oynayan arkadaşlarımız ellerinden geldiğince mücadele ediyorlar. Umarız Fenerbahçe maçında gol veya goller buluruz'' dedi.

Engin İpekoğlu, ''Taraftara bir mesajınız var mı?'' sorusuna ise, ''Bizim taraftarımıza bir mesaj vermemize gerek yok. Onlar her zaman olduğu gibi Fenerbahçe maçında da tribünleri doldurup gerekli desteği vereceklerdir. Onlara zevkli bir maç oynatmak istiyoruz'' yanıtını verdi.