BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  SPOR

Edunun milli forma gururu

Brezilya Milli Takımı kadrosuna çağrılan Fenerbahçeli futbolcu Edu, milli takımda kalıcı olmak istediğini söyledi.

Abone ol

Brezilya Milli Takımı kadrosuna çağrılan Fenerbahçeli futbolcu Edu, bu şansı iyi değerlendirip, milli takımda kalıcı olmak istediğini söyledi.

Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga'nın, 24 Mart'ta Şili ve 27 Mart'ta Gana ile yapılacak maçlar için belirlediği kadroya dahil edilen Edu, Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesinde açıklama yaptı.

Fenerbahçe'deki performansının ve Zico'nun desteğinin, bu seçimde büyük rolü olduğunu ifade eden Edu, ''Karşılığını, ülkem adına sahada en iyisini sergileyerek vereceğim. Resmi haber açıklandıktan sonra, bütün gece telefonlarım susmadı. Başta ailem olmak üzere eski ve şimdiki takım arkadaşlarımdan tebrik yağdı. Brezilya basını da çok ilgi gösterdi'' diye konuştu.

Dunga'nın kararının kendisini çok gururlandırdığını kaydeden Edu, bu haberi beklediğini, Dunga'nın, kadroda boşalan yer için kendisini uygun görmesinden mutluluk duyduğunu kaydetti. 27 Mart'ta Gana ile yapacakları maçta takım arkadaşı Appiah ile rakip olacak olan Edu, bugünkü antrenmanda Appiah ile bu konuyu konuştuğunu belirterek, ''Ona, burada takım arkadaşı olduğumuzu, ama maçta tamamen rekabet içinde olacağımızı söyledim. İyi olan kazansın. Umarım Brezilya kazanır'' dedi.