BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,97
ALTIN 2.439,20
HABER /  SPOR

İnönüye İspanyol boğası

İspanya'da transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Real'ın yıldızını kapmak üzere..

Abone ol

İngiltere ve İspanya'da transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Helguera'dan haber bekliyor. İspanyol futbolcu, bonservis sorununu çözerse Beşiktaş'a 2 yıllık imza atacak.

Beşiktaş Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot ve Dış İlişkiler Sorumlusu Mario Berk, Londra'da son üç gündür Makalele ve Geremi’nin menajerleri ile görüşürken, İspanyol basını Real Madrid'in İspanyol oyuncusu Helguera'nın Türkiye'ye transfer olabileceğini belirtti.

İspanya’da bir radyonun haberine göre; Helguera’nın menajerlerleri ile siyah-beyazlı kulübün temsilcilerinin görüştüğü ifade edildi.

TÜRKİYE'YE GELMEYE SICAK

Haberde Helguera’nın geçen sezon fazla forma şansı bulamaması, ayrıca Real Madrid’in Borussia Dortmund’tan Christoph Metzelder’i transfer etmesi üzerine önümüzdeki yıl da oynama ihtimalinin azalacağı belirtildi. Oluşan bu belirsizlik üzerine İspanyol oyuncunun Türkiye’ye gitmeye sıcak baktığı ve bu transferin heran gerçekleşebileceği ifade edildi.

YILLIK 2,3 MİLYON EURO ALACAK

Öte yandan, Beşiktaş’ın Helguera ile her konuda anlaştığı, Real Madrid ile bir sene daha sözleşmesi olan futbolcunun, İspanyol kulübünden bonservisini bedelsiz almaya çalıştığı öğrenildi. İspanyol oyuncunun bonservis sorununu çözmesi durumunda Beşiktaş’tan yıllık 2.3 milyon Euro ücret alacağı ve iki yıllık mukavele imzalacağı kaydedildi.

Övünç Özdem/Hürriyet