BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

İngilizce bilmeyen taksiciye iş yok

Pahomov, yerel halkın kısa bir zamanda İngilizceyi öğrenmesi gerektiğini belirterek, "Olimpiyat oyunlarına kadar İngilizceyi öğrenin artık." dedi.

Abone ol

2014 Kış Olimpiyat oyunlarının yapılacağı Rusya'nın Soçi kent Belediye Başkanı Anatoli Pahomov, yerel halkın kısa bir zamanda İngilizceyi öğrenmesi gerektiğini belirterek, "Olimpiyat oyunlarına kadar İngilizceyi öğrenin artık." dedi. 

Soçi'de basına konuşan Belediye Başkanı Pahomov kent halkının İngilizce öğrenmesi için belediye bütçesinden harcamalar yapacaklarını anlattı. Belediye Başkanı, "Soçi konuk sever kent programı çerçevesinde halkın ücretsiz İngilizce eğitim alması öngörülüyor. Bunun için bütçemizden ek harcama yapacağız." diye konuştu.

Pahomov, herkesin İngilizceyi bilmek zorunda olduğunu anlatarak, "Olimpiyatı ağırlayan kent halkının İngilizce'yi bilmemesi bizi küçük düşürür. Bize yakışır mı bu?" dedi.

İNGİLİZCE BİLMEYEN TAKSİCİ VE GARSONA İŞ YOK!

Pahomov İngilizce bilmeyen bazı esnafı da uyardı. Belediye Başkanı, "Hele taksici ve garsonların bunu öğrenmesi şart. Hepsini toplayıp uyarmak lazım: İngilizce öğrenmek istemiyorsan, sana burada iş yok!" şeklinde konuştu.

Pahomov kendisinin de İngilizceyi mükemmel şekilde öğreneceği vaadinde bulundu.