BIST 10.219
DOLAR 32,25
EURO 34,78
ALTIN 2.450,42
HABER /  GÜNCEL

Mustafa Denizli'de acı itiraf

Denizli'nin Beşiktaşlı bir yöneticiyle yaptığı özel görüşme, sezon başındaki kötü gidişatla ilgili itiraf niteliği taşıdı.

Abone ol

Beşiktaş'ta 2-1'lik Kayserispor galibiyeti adeta bahar havası estirdi. Camiada yeniden güven ortamı sağlanırken Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin Beşiktaşlı bir yöneticiyle yaptığı özel görüşme, sezon başındaki kötü gidişatla ilgili itiraf niteliği taşıdı.

Tecrübeli teknik adamın, kısa bir süre önce Siyah-Beyazlı bir yöneticiye, "Bu sezona iyi başlamadım. Çünkü konsantre değildim. Bu hem beni hem de takımı etkiledi. Hazırlıksız yakalandığımı kabul ediyorum" dediği öğrenildi. Ayrıca Denizli'nin aynı yöneticiye Süper Lig'de şampiyonlukla ilgili önemli sözler verdiği belirtildi. Deneyimli çalıştırıcının, "Bu sezon şampiyon olacağız. İnanın hiçbir kuşkum yok bu kadar iddialıyım. Biz şimdiden gelecek sezonun hazırlıklarına başlayalım. Başta ben olmak üzere hepimiz yeni sezon için tüm gücümüzle hazır olalım" dediği sızan bilgiler arasında.

DENİZLİ İLE DEVAM

Bu arada Beşiktaş kulübü, Teknik Direktör Mustafa Denizli'yle ilgili bir deklarasyon yayınlarken, "Denizli'nin herhangi bir sağlık sorunu olmadığı gibi kendisi ile daha uzun yıllar çalışma arzusundayız. Her ne kadar sayın Denizli ile yapılmış olan sözleşmemiz sezon sonu bitecek ise de yönetimimizin gelecek sezon için masaya oturacağı ilk teknik direktör yine sayın Denizli olacaktır" denildi.

Biletlerde indirim

Beşiktaş'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 10 Mart Çarşamba günü BJK İnönü Stadı'nda oynayacağı erteleme maçının biletleri Biletix'ten satışa çıktı. Siyah-Beyazlı kulüp, İstanbul BŞB maçında bilet fiyatlarında indirim yaptı. Daha önceki maçlarda 250 liradan satılan VIP üst B ve E tribünleri 200, 150 liradan satılan numaralı orta biletleri 100, 100 liradan satılan kapalı üst tribün biletleri 70, 35 liradan satılan yeni açık tribün biletleri 25, 30 liradan satılan eski açık tribün biletleri de 20 liradan satışa çıkarıldı.