BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

İnceye facebook göndermesi

Yumrukların konuştuğu Meclis'te yaşanan tartışmalardan facebook'ta tıklanma rekoru kıran CHP'li İnce de payını aldı.

Abone ol

İNTERNETHABER
ANKARA-
Demokratik Açılım tartışmalarıyla aylardır gergin oturumların yaşandığı Meclis'te dün yumruklar konuştu. MHP'li Osman Durmuş'un sözleriyle başlayan gerilimde etekteki bütün taşlar döküldü. Bunlardan biri de AK Partili Ayne Nur Bahçekapılı'nın Meclis'teki bir konuşması nedeniyle facebook'ta tıklanma rekoru kıran CHP'li Muharrem İnce'ye göndermesi oldu.

Bahçekapılı CHP'li Çetin Soysal'ın sert üslubu üzerine sataşma var gerekçesiyle söz aldı. Soysal'ı üslup yönünden eleştiren Bahçekapılı isim vermeden Muharrem İnce'yi eleştirdi. Bahçekapılı'nın İnce'ye gönderme yaptığı sözler şöyle oldu:

"Burada paparazzi programlarına konu olmak için bulunmuyoruz. Derdimiz Facebook'ta en çok tıklanan olmak da değil. Tribünlere ajite ederek oy toplamak kolaydır ama geçicidir. Bunun yerine çalışmak gerekir. Bunun yerine örneğin Altındağ'da bir eve gitmek gerekir. Altındağ'dan bir misafiri ağırlamak gerekir. Bunun yerine örneğin, gerektiğinde tatilinizi feda ederek bizim gibi çalışmak gerekir. Önce çalışın, sonra konuşun!"