BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

İlişki Durumu Karışık son fragman-yeni bölüm

İlişki Durumu Karışık son bölüm yayınlanmadı. İlişki Durumu Karışık 14. bölümü bekleyen izleyiciler dizinin yeni bölümünü cumartesi günü izleyebilecek. İlişki Durumu Karışık son bölüm-14. bölüm fragmanları internethaber'de olacak.

Abone ol

İlişki Durumu Karışık son bölümü büyük bir heyecanla bekleyen izleyiciler maalesef 14. yeni bölümü  izleyemedi. İlişki Durumu Karışık yeni bölüm kaldığı yerden cumartesi günü 14. bölümü ile kaldığı yerden devam edecek. İlişki Durumu Karışık son bölümde Ayşegül Can'a veda etmişti Peki geri dönecek mi?

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK SON BÖLÜM

İlişki Durumu Karışık son bölüm ekran başına kilitledi izleyin. Peki İlişki Durumu Karışık 14. bölüm fragmanlarında neler yaşanacak?  İlişki Durumu Karışık 13. bölümde işler iyice karıştı. Murat'ın film teklifine kesin bir dille hayır diyen Can'ın yeni hedefi ne? Ayşegül'ün eve aldığı köpekten korkan Can'ın komik halleri son bölümde çok güldürdü. Köpeğin ısırması üzerine kuduz olan Can Ayşegül'den nasıl bir intikam alacak. İlişki Durumu Karışık son bölüm kesintisin izleyin. İlişki Durumu Karışık 14. bölüm fragmanı ise internethaber'de olacak.

ilişki duurmu karışık

İlişki Durumu Karışık 13. bölümde neler oldu?

Can, oynayacağı filmin yapımcısının Murat, senaristinin Ayşegül olduğunu öğrenmiştir. Büyük bir şaşkınlık yaşayan Can bu işten kurtulmanın yollarını ararken; Ayşegül, Murat’ın neden Can’ı filminde başrol olarak oynattığının cevabını almanın peşindedir.

Can ve Ayşegül arasındaki ipler gerilmişken beklenmeyen bir misafir bir anda tüm atmosferi değiştirir. Hırsız olayından sonra Ayşegül’e kötü davrandığı için Tahsin tarafından uyarılan Mediha, Ayşegül ile barış sağlama yollarına gider. Mediha’nın ‘sevgi dolu’ tavırları Ayşegül’ü büyük bir şaşkınlığa sürükler.