BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

İlişki Durumu Karışık 14. bölüm fragmanı şok itiraf!

İlişki Durumu Karışık 14. bölüm fragmanı yayınlandı. İlişki Durumu Karışık yeni bölümde Murat ve Ayşegül yakınlaşıyor Can ise isyanlarda! Can'a aşkını itiraf eden Ayşegül şok yaşayacak. İlişki Durumu Karışık 14. bölüm fragman izle.

Abone ol

İlişki Durumu Karışık 14. bölüm fragmanı yayınlandı yeni bölüm şok edecek. İlişki Durumu Karışık yeni bölüm fragmanında Can ile yolları ayıran Ayşegül Murat ile yeni bir hayata başlama planları yaparken işler karışır. Can'ı sevdiğini itiraf eden Ayşegül'ün başı yine belaya girecek. Can ise Ayşegül'den vazgeçemeyeceğini bir kez daha anlamıştır.İlişki Durumu Karışık 14. bölüm 1. ve 2 fragmanları internethaber'de...

ilişki durumu karışık

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK 14. BÖLÜM FRAGMANI

İlişki Durumu Karışık 13. bölümde neler oldu? Can, oynayacağı filmin yapımcısının Murat, senaristinin Ayşegül olduğunu öğrendi. Büyük bir şaşkınlık yaşayan Can bu işten kurtulmanın yollarını ararken; Ayşegül, Murat’ın neden Can’ı filminde başrol olarak oynattığının cevabını almanın peşine düştü.

İlişki Durumu Karışık 13. bölümde neler oldu?

Can ve Ayşegül arasındaki ipler gerilmişken beklenmeyen bir misafir bir anda tüm atmosferi değiştirdi. Hırsız olayından sonra Ayşegül’e kötü davrandığı için Tahsin tarafından uyarılan Mediha, Ayşegül ile barış sağlama yollarına gitti. Mediha’nın ‘sevgi dolu’ tavırları Ayşegül’ü büyük bir şaşkınlığa sürükledi.

Yapımcılığını MF Yapım-Faruk Bayhan’ın üstlendiği “İlişki Durumu: Karışık” dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; Seren Şirince (Ayşegül), Berk Oktay (Can), Pamir Pekin (Murat), Eda Ece (Elif), Mert Türkoğlu (Efe) ve Özlem Öçalmaz (Ece) rol alıyor.
 
Bülent İşbilen’in yönettiği dizinin senaryosunu ise Banu Kiremitçi Bozkurt kaleme alıyor.