BIST 9.888
DOLAR 32,58
EURO 35,02
ALTIN 2.461,63
HABER /  MEDYA

İlişki Durumu Karışık 11. Bölüm Can Ayşegül'ü şoke etti

İlişki Durumu Karışık 11. Bölümü'ne Can'ın sözleri damga vurdu. İlişki Durumu Karışık'ın son bölümünde Can Ayşegül'den hoşlandığını itiraf etti ancak Elif'e gitti.

Abone ol

Show TV'nin cumartesi akşamları beğeniyle izlenen dizisi İlişki Durumu Karışık bu hafta izleyenleri hem güldürdü hem üzdü.

Elif ile Ayşegül arasında kalan Can, Ayşegül'e duygularını itiraf etti. Ancak Ayşegül ile Can'ı samimi halde gören Elif'e gitti.

iliski-durumu-karisik-11-bolum-can-ve-aysegul-sarilma-sahnesi.jpg 
YÜZLERCE GÜL ALDI

Murat'ın Ayşegül'e olan ilgisi üzerine kıskançlık dozunu arttıran Can, Ayşegül'e yüzlerce çiçek gönderdi. Çiçekleri gören Ayşegül ile Can sarılırken, Elif'in onları görmesi bir anda soğuk rüzgarlar estirdi.


iliski-durumu-karisik-elif-can-ve-aysegulu-gordu.jpg

Elif'in ağladığını gören Can yine iki aşk arasında kaldı.  

DEDE SÜPRİZ YAPINCA EVLİLİK OYUNUNA DEVAM

Öte yandan, Elif Ayşegül ile Can'ın evliliğinin sahte olduğunu paparazzilere sızdırdı. Gazetelerde yayınlanan haberler üzerine Can'ın dedesi Ayşegül ile Can'ın evine geldi. Sahte evliliklerini bitirme kararı alan Can ve Ayşegül yeniden evlilik oyununa başlayınca ortaya komik sahneler çıktı.

iliski-durumu-karisik.jpg 
CİNSEL PERFORMANS ARTTIRCI ÇAY İÇİNDE...

İlişki Durumu Karışık 11. Bölüm'de Ayşegül soğuk algınlığı çayı yerine cinsel performansı arttıcı çayı satın alında Can'la evde köşe kapmaca oynadı.