BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,79
ALTIN 2.439,59
HABER /  MEDYA

Ayşenur Balcı Kemal Doğulu iması olay

İşte Benim Stilim All Star'da bu hafta kim elendi diye merak edilirken Ayşenur Balcı krizi patladı. Ayşenur Balcı 'nın Kemal Doğulu ile kavgası olay oldu.

Abone ol

İşte Benim Stilim All Star 'da kim elendi sorusunun yanıtı beklenirken yarışmanın son bölümüne Ayşenur Balcı 'nın Kemal Doğulu hakkındaki ithamları damga vurdu. Ayşenur Balcı'nın imalarla dolu açıklamaları karşısında Kemal Doğulu tepki bile vermekte zorlandı.

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ 19 EYLÜL ELEME GECESİ

İşte Benim Stilim All Star'da bu akşam saat 20.00'da kim elendi sorusunun yanıtı ortaya çıkacak. Onun öncesinde ise olay yarışmada Ayşenur Balcı krizi patladı. Kemal Doğulu'nun kıyafetine getirdiği eleştirilere umulmadık sertlikte karşılık veren Ayşenur Balcı şaşırtan bir kavgaya imza attı. Kemal Doğulu'nun Ayşenur Balcı'nın ithamlarına beklenenden daha yumuşak yanıtlar vermesi ise "Bu kavga danışıklı dövüş mü" sorusunu akıllara getirdi.

KEMAL DOĞULU İÇİN AĞIR İTHAMLAR
aysenur-balci-ve-kemal-dogulu-kavgasi-iste-benim-stilim-kim-elendi.jpg
"Ben burda işlerin farklı yürüdüğünü düşünüyorum" diyerek imalar dolu açıklamalar yapan Ayşenur Balcı Kemal Doğulu'ya şok ithamlarda bulundu ve şunları söyledi;

-"
Sürekli benim üzerime geliyorsunuz. Eski Ayşenur'u isteyen sizdiniz onu da istemiyorsunuz. Yaratıcılık anlayışınıza ne oldu. Bir tek siz bana karşı böylesiniz. Bana antipatik davranıyorsunuz. Buraya gelince benim modumu düşürmek için elenizden geleni yapıyorsunuz. Neden benim ağlamam gözünüze battı. "

KEMAL DOĞULU İMALARA NE DEDİ?
kemal-dogulu-aysenur-balci-kavgasi-iste-benim-stilim.jpgKemal Doğulu , Ayşenur Balcı'nın şok ithamlarına 'Benim seninle kişisel problemim yok. Ben iyi yapınca oluyorda kötü yapınca niye bana kişisel problem var diyorsun" diyerek tepki gösterdi. Kemal Doğulu 'Ben senin oyununa gelmeyeceğim. Trajedi yaratmaya çalışıyorsun" dedi.

Ayşenur Balcı bu sözlere rağmen susmadı ve tepkili çıkışına devam etti.
İşte Benim Stilim All Star eleme gecesine Ayşenur Balcı - Kemal Doğulu kavgasının yansımasıyla giderken bu gece kim elendi sorusunun yanıtı ortaya çıkacak. İşte Benim Stilim 19 Eylül eleme gecesinde All Star yarışmacılarından biri daha veda edecek.

İşte Benim Stilim All Star 'da bu hafta üzgün surat alan 5 isim cuma elemesine çıktı. İşte Benim Stilim jürisi 5 isimden eleme gecesine çıkacak 3 ismi belirledi.

İşte Benim Stilim All Star eleme gecesinde bu gece Nazlı Hamarat , Ezgi Ünal ve Tuğçe Ergişi eleme adayı oldu.


Bu hafta 'kim elendi ' sorusunun yanıtını verecek olan İşte Benim Stilim yarışması saat 20.00'da TV8 kanalında start alacak ve dans konseptiyle ekrana gelecek.

İŞTE BENİM STİLİM 'DE GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?
İşte Benim Stilim All Star yarışmasında geçen hafta Gizem Güler elenmişti. İlk hafta Maria Surina İşte Benim Stilim All Star yarışmasına veda eden isim olmuştu.