BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,65
ALTIN 2.387,41
HABER /  SPOR

İliçin hiç boşu yok!

Iliç, Turkcell Süper Ligi'nde bu sezon oynanan 4 maçta da gol atmayı başardı.

Abone ol

Galatasaray'da orta sahanın beyni Sasa Iliç, Turkcell Süper Ligi'nde bu sezon oynanan 4 maçta da gol atmayı başardı.

Ligde boş geçmeyen Iliç, Gaziantepspor maçında da şık bir kafa vuruşuyla golünü atarken, gol sayısını da 5'e çıkarmayı başardı.

Gazintepspor maçında orta sahada Hakan Şükür'e destek olan Iliç, başarılı oyunuyla göz doldurdu. Iliç, Mlada Boleslav ile oynanan Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında da 1 gol kaydetmişti. Iliç, sadece Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa ve Mlada Boleslav ile oynanan rövanş maçında gol atamadı.

-ÜMİT KARAN GOLLE DÖNDÜ-

Galatasaraylı oyuncu Ümit Karan, 5 ay aradan sonra yeşil sahalara golle döndü. Golcü futbolcu, uzun süren sakatlığının ardından ilk kez forma giydiği Gaziantepspor maçında 75. dakikada takımının beraberlik golünü kaydetti.

-HAKAN ŞÜKÜR MAÇ SONRASI SARI KART GÖRDÜ-

Karşılaşma sonrası Galatasaraylı oyuncular hakem İsmet Arzuman'a itirazlarda bulundular. Maçın hemen ardından hakemin etrafını saran sarı-kırmızılı oyuncular, uzun süre itirazda bulunurken, kaptan Hakan Şükür, maç bittikten sonra sarı kart gördü. Bu arada, Gaziantepspor'un yardımcı antrenörü, Hakan Şükür'den maç sonrası formasını aldı.

-TARAFTARLARDAN HAKEM ARZUMAN'A TEPKİ-

Galatasaraylı taraftarlar, maç sonrası hakem İsmet Arzuman'a büyük tepki gösterdi. Taraftarlar, karşılaşmanın ardından İsmet Arzuman'a toplu şekilde küfür ettiler. Sarı-kırmızılı taraftarlar, ayrıca maçın 2 dakika uzatılmasını alkışlarla protesto ettiler.

-GALATASARAY, 3. KEZ BERABERE KALDI-

Lige Ankaraspor galibiyetiyle başlayan Galatasaray, 4. maçında 6. puanını kaybetti. Sarı-kırmızılı takım 4 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik alırken bu sezon evinde puanlar yitirdi.

-FİLELERE GİDEN 4 TOP GOL SAYILMADI-

Karşılaşmanın ilk yarısında filelere giden 4 top gol olarak sayılmadı. Galatasaray'ın filelere gönderdiği iki top ofsayt, 1 top da faul olarak hakem İsmet Arzuman tarafından gol olarak değerlendirilmezken, Gaziantepspor'un filelere gönderdiği 1 top da faul gerekçesiyle gol olarak kayda geçmedi.

-ZEMİN ÇOK KÖTÜYDÜ-

Galatasaray-Gaziantepspor maçında Ali Sami Yen Stadı'nın zeminin çok kötü olduğu göze çarptı. Maç sırasında zeminden büyük parçalar koparken, futbolcular bu parçaları yerine koydular. Bu arada, Galatasaraylı taraftarlar Fenerbahçe'yi eleyen Dinamo Kiev için tezahürat yaptılar.