BIST 10.046
DOLAR 32,40
EURO 34,56
ALTIN 2.382,48
HABER /  SPOR

Arda gibi birini aldılar mı?

Galatasaray, Başkan yardımcısı Adnan Polat, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a gönderme yaptı

Abone ol

Rakiplerinin yaptığı yabancı transfer karşısında sessiz kalan Galatasaray'da, Başkan yardımcısı Adnan Polat, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yabancı oyuncu transferine gönderme yaparak, "Onlar Arda gibi bir oyuncu aldılar mı?" dedi.
Adnan Polat, Gaziantepspor ile yapılan maç öncesi yaptığı açıklamada, "İllaki yabancı bir oyuncu mu getirmemiz lazım? Rakipler Arda gibi bir oyuncu aldılar mı? Bizim ihtiyacımız defansif özelliği olan lider bir orta saha oyuncusuydu. Arzu ettiğimiz oyuncularla görüştük. Ancak hepsi İtalya ve İspanya'yı tercih ediyor. Transfer olabilir. Bir iki alternatifimiz bulunuyor. Mutabakata varırsak getiririz. Ancak, benim politikam genç oyunculara örnek teşkil eden lider bir oyuncu olması gerekiyor. Burada da birikimleri olan bir oyuncu olması lazım. Düşündüğümüz oyuncuları getirmek mümkün değil. Avrupa takımları alıyor. Transfer olmasa da dünyanın sonu değil. Ancak, yetişme döneminde birikimi olan bir oyuncunun içerde olması iyi olur diye düşünüyoruz." diye konuştu.

Mevcut takımla Şampiyonlar Ligi'ne katıldıklarını ifade eden Polat, "Bu takımla şampiyon olduk. Yeter ki takım olalım. Camia destekçimiz olsun. Fransa'da bize geleceği yönünde adı çıkan oyuncuyu kulübünün bırakması söz konusu değil" dedi.

Galatasaraylı taraftarların tek bir seyirci için stada gelmediğini savunan Adnan Polat, "Taraftarlar Galatasaray için geliyor. Şampiyon takım için geliyor. Bir futbolcu için herkes geliyorsa şampiyon takıma haksızlık yapıyorlar" dedi.

Adnan Polat, Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleriyle ilgili olarak ise ,"İyi bir kura çektik. Gruptaki tüm takımların şansı var" diyerek sözlerini tamamladı.