BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,56
ALTIN 2.382,34
HABER /  GÜNCEL

Baykal korku anlarını anlattı

Antalya'da bulunan CHP lideri Deniz Baykal, büyük bir tehlike atlattı.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı taşıyan özel helikopter, Antalya'nın Serik ilçesi yakınlarında zorunlu iniş yaptı.

Elmalı'dan hareket eden helikopter Antalya Havalimanı'nda yakıt ikmali yaptıktan sonra Gazipaşa'ya gitmek üzere havalandı.

Helikopter, Serik ilçesine bağlı Kadriye beldesi yakınlarındaki bir tarlaya zorunlu iniş yaptı.

Helikopterde gaz sızmasından dolayı teknik bir arıza meydana geldiği ve bu nedenle zorunlu iniş yaptığı bildirildi. Helikopter daha sonra Gazipaşa'ya gitmek üzere yeniden havalandı.

Helikopterde CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'la birlikte, CHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen ile CHP Antalya İl Başkanı Ömer Melli bulunuyordu.

BAYKAL O ANLARI ANLATTI

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, içinde bulunduğu helikopterin teknik bir arıza nedeniyle havada dengesiz uçmaya başladığını ve bu nedenle zorunlu iniş yaparak arızanın giderildiğini bildirdi.

CHP Genel Başkanı Baykal, helikopterindeki arıza nedeniyle 2 saat gecikmeli geldiği Gazipaşa'da, kendisini bekleyen partililerden özür diledi.

Helikopterin teknik bir arıza nedeniyle zorunlu iniş yaptığını kaydedin Baykal, şunları söyledi:

"Antalya'dan yakıt ikmali yapıp Gazipaşa'ya hareket etti. Bir ara helikopterin havadaki kontrolü zayıfladı ve helikopter dengesiz uçmaya başladı. Pilot arkadaşlar panikledi ve acil iniş yapmaları gerektiğini söylediler.

Serik İlçesi'nin Kadriye beldesi yakınlarındaki ormanlık bir alanın sonunda yer alan tarlaya zorunlu iniş yaptık. Pilotlar yarım saat kadar çalıştıktan sonra arızayı giderdiler. Önce bizi almadan bir deneme uçuşu gerçekleştirdiler ve sonra bizi yeniden helikoptere aldılar. Tabii bu sürede bir sürü zaman geçti. O yüzden geciktik. Sizlerden özür diliyorum." Baykal, daha sonra, aynı helikopterle Antalya'ya döndü.