BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,97
ALTIN 2.437,41
HABER /  POLİTİKA

İhsan Özkes önce o tweetleri sildi sonra da...

7 Haziran'da CHP'den vekil seçilen İhsan Özkes, partisiyle köprüleri atarken AK Parti'den de umduğunu bulamayınce eski tweetlerini sildi, sonra hesabı kapattı, sonra yeni bir hesap açtı...

Abone ol

1 Kasım seçimleri için AK Parti'den aday gösterilmeyen İhsan Özkes AK Parti ve Erdoğan'ı övdüğü tüm tweetleri sildi. Sonra hesabı kapattığı görülen Özkes, yeni bir hesap açarak CHP'ye sert eleştirilerde bulundu.

Eski CHP'li vekil Özkes ilk olarak Saray'da gerçekleştirilen 30 Ağustos Resepsiyon'a katıldığı için gündeme gelmişti. O sırada tweetler atan Özkes, kendisini eleştirenlere sert çıkmıştı. Daha sonra da yine Twitter'dan AK Parti'yi ve Erdoğan'ı öven Özkes, aday listelerinin açıklanmasıyla listelerde ismini göremeyince o tweetlerini de sildi.

Özkes, tweetlerini silmekle yetinmeyip hesabını kapattı. Daha sonra yeni bir hesap açan Özkes, CHP'lilerin kendisine küfür ettiğini iddia etti.

İşte Özkes'in yeni açtığı Twitter adresinden yaptığı açıklama:

"Bugün tam kurtuldum rahatladım diye düşünürken Partilerin adaylaşması bitince bu defa da bak hiçbir yerden olamadın diye hakarete başladılar. 15 yıl önce vefat eden, belki kemikleri bile toprak olmuş rahmetli anneciğime dahi ağza alınmayacak küfürler ettiler.



Bunun üzerine twitterleri silmek ve hesabımı kapatmak istedim, bu defa da bak aday olamadı, hesabı kapattı gibi haberler yaptılar.Söylediklerimin arkasındayımBen, CHP'den ayrıldığıma ve bana bu küfürleri ve hakaretleri yapanlardan ayrıldığıma şükürler ediyorum. CHP'den ayrıldıktan sonra yaptıklarımın da ve söylediklerinin de arkasındayım. Devletin dirliği, milletim birliği ve vatanın bütünlüğü önemlidir yani söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Milletvekilliğini düşünseydim CHP'den ayrılmazdım. Benim için milletvekilliğinden çok daha önemli değerler vardır ki paha biçilemez."

İşte Özkes'in sildiği o paylaşımları: