BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

İşte Benim Stilim kim elenecek şok isimler

İşte benim Stilim All Star 'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı için 3 isim belirlendi. Nazlı Hamarat ile birlikte eleme gecesine kalan isimler şunlar oldu.

Abone ol

İşte Benim Stilim All Star 19 Eylül eleme gecesinde kim elendi sorusunun yanıtını verecek ilk eleme yapıldı. İşte Benim Stilim eleme gecesinde jürinin önüne Nazlı Hamarat , Tuğçe Ergişi ve Ezgi Ünal çıkacak. 

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ 19 EYLÜL ELEME GECESİ

İşte Benim Stilim All Star 'da cuma günü gala gecesinde eleme adayı olan isimler belirlendi. İşte Benim Stilim elemesine kalan yarışmacılar arasında kraliçede bulunuyor. Ezgi Ünal hatırlanacağı gibi İşte Benim Stilim yarışmasının son birincisiydi. Kocasının 40'ı çıkmadan İşte Benim Stilim'de soluğu alan Nazlı Hamarat da bir diğer eleme adayı oldu. Tuğçe Ergişi ise üçüncü haftadır jürinin önüne gelen isim.
iste-benim-stilim-all-star-kim-elendi.jpg
Bu hafta 'kim elendi ' sorusunun yanıtını verecek olan İşte Benim Stilim yarışması saat 20.00'da TV8 kanalında start alacak ve dans konseptiyle ekrana gelecek.

İŞTE BENİM STİLİM 'DE GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?
İşte Benim Stilim All Star yarışmasında geçen hafta Gizem Güler elenmişti. İlk hafta Maria Surina İşte Benim Stilim All Star yarışmasına veda eden isim olmuştu.