BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,74
ALTIN 2.397,80
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Iğdır 'Emniyet Müdürü'ne veda etti

Kahramanmaraş'a atanan Iğdır İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın onuruna Iğdır Valiliği tarafından bir veda yemeği verildi.

Abone ol

Gecede konuşma yapan Iğdır Valisi Saim Saffet Karahisarlı, Iğdır'da 14 aydır görev yapan İl Emniyet Müdürü Aydın'ın tayinin çıkmasının çok büyük bir kayıp olduğunu söyledi.

Karahisarlı; "Emniyet Müdürümüzle birlikte ilimizde kısa sürede çok güzel projelere imza attık. Toplum Destekli Projeyi devreye sokarak polis vatandaş ilişkisine önem veren Aydın ilimizin tanıtımına büyük katkı sağladı. Aydın, 7 de 70'e vatandaşımızın arasında ayrımcılık yapmadı ve devletimizin polis gücünü ilimizde çok iyi temsil etti. Müdürümüze Iğdır'da göstermiş olduğu özveri nedeni ile teşekkür eder, yeni görev yerinde kendisine başarılar diliyorum" dedi.

Tayinin çıkmasının sürpriz olduğunu belirten İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ise; "Her şeyden önce Iğdırlı vatandaşlarımıza bizlere göstermiş oldukları yardımlardan dolayı teşekkür ederim. Iğdır'daki huzurun sağlanması sadece emniyetin değil vatandaş polis ilişkisinden kaynaklandığına inanıyorum. Buradaki gönül ve sevgi selini K.Maraş'a götüreceğim. Burada kısa zamanda çok iyi dostluklar kurduk ve bu dostluklar devam edecektir. Her şey için herkese çok teşekkür ederim" dedi.