BIST 9.089
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.325,93
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Şırnak'ı temsil edecekler

Silopi Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri, Türkiye Şampiyonası'na katılmak üzere Çorum'a gitti.

Abone ol

Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği 2009-2010 yılı ilköğretim okulları arası masa tenisi turnuvasında küçüklerde il birincisi olan Şırnak'ın Silopi Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri, Türkiye Şampiyonası'na katılmak üzere Çorum'a gitti.


Silopi Cumhuriyet İlköğretim Okulu beden eğitimi öğretmeni Mehmet Altıntürk tarafından Türkiye müsabakalarına hazırlanan Küçük Erkekler Masa Tenisi takımı, Çorum'a uğurlandı. Şırnak ilini Çorum'daki müsabakalarda temsil edecek Cumhuriyet İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencileri Reber Tayboğa, Kadri Anak, 6. sınıf öğrencisi Abdulkadir Koncar, beden öğretmeni ile birlikte Silopi terminalinde okul müdürü Volkan Mutlu ve müdür yardımcısı Yakup Kılıç tarafından uğurlandı. 5-8 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan Masa Tenisi Türkiye Birinciliği müsabakalarında Şırnak'ı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirten beden öğretmeni Mehmet Altıntürk, turnuvadan derece ile döneceklerine inandığını söyledi.


Şırnak'ta düzenlenen masa tenisi turnuvasında il birincisi olmanın sevincini yaşadıklarını ifade eden okul müdürü Volkan Mutlu ise, başarılarından dolayı Altıntürk ve öğrencileri tebrik etti. Mutlu, "Çorum'da düzenlenecek olan turnuvada öğrencilerimiz hem ilçemizi hem de ilimizi en iyi şekilde temsil ederek dereceye gireceklerine yürekten inanıyorum. Bize destek olan KARKEY'e de ayrıca teşekkür etmek istiyorum" dedi.
Öğrenciler, çekilen hatıra fotoğrafının ardından otobüsle Çorum'a gitmek üzere yola çıktı.