BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,72
ALTIN 2.487,47
HABER /  GÜNCEL

İdrar torbasından çıkan doktoru da şaşırttı

Adana’nın Kozan İlçesi’nde, idrarını yapamadığı şikayetiyle hastaneye giden 74 yaşındaki Abdurrahman Çamta’nın idrar torbasından yumurta büyüklüğünde taş çıktı.

Abone ol

Kozan Devlet Hastanesi’ne giderek, idrar yaparken büyük sıkıntılar çektiğini ve ağrılar yaşadığı yönünde şikayette bulunan Abdurrahman Çamta, Üroloji Polikliniği’nde görevli Op. Dr. Sefa Güngör’ün teşhisiyle ameliyata alındı. Yapılan başarılı operasyonda, hastanın idrar torbasından yumurta büyüklüğünde taş çıkartıldı.

Dr. Güngör, "Bu tür olaylarla sürekli karşılaşıyorum ama bu kadar büyük taşla ilk kez karşılaştım" dedi. Aladağ İlçesi’nin bir köyünde yaşadığını ve uzun yıllar madenlerde çalıştığını anlatan Çamta ise "Uzun süre, idrarımı yaparken zorlandım ve çok büyük acılar çektim. Tedavi için geldiğimde idrar torbamda taş olduğunu belirterek ameliyata alınacağımı söylediler. Şimdi çok rahatım ve büyük bir yükten kurtulmuş gibi hissediyorum. Operasyonun yapılmasında emeği geçenlere minnettarım" dedi.

Op. Dr. Sefa Güngör, hastanın kısa sürede eski sağlığına kavuşacağını belirterek, idrar yapamama sıkıntısı olanların gecikmeden doktora başvurmaları önerisinde bulundu.