BIST 10.277
DOLAR 32,35
EURO 34,86
ALTIN 2.385,50
HABER /  MAGAZİN

İbrahim Tatlıses rekor ücretle ekranda!

Yılbaşında sahneye çıkmak isteyen İbrahim Tatlıses'in görüştüğü üç televizyon kanalından biriyle anlaştığı iddia edildi İşte o kanallar

Abone ol

Yedi ay önce uğradığı silahlı saldırı sonrası sol tarafı felç kalan ve tedavisi süren İbrahim Tatlıses'in en büyük isteği yılbaşında sahneye çıkmaktı.

Yeni şarkılarını da ilk kez yılbaşı gecesi seslendirecek olan Tatlıses  yılbaşı gecesi için 750 bin TL'lik rekor bir ücret alacak. Show TV, Beyaz TV ve TNT ile görüştüğü bilinen Tatlıses'in TNT ile anlaştığı da öne sürüldü.

turktr_tatlises.jpg

Geçen günlerde Almanya'da yapılan ameliyatla kafasından alınan kemikler yerine yerleştirilen ve hızla sağlığına kavuşan Tatlıses, İstanbul'a döner dönmez yılbaşında sahne alacağı kanalın belli olduğunu açıkladı. Ancak Tatlıses kanalın ismini açıklamadı. Kafasına isabet eden kalaşnikof kurşununa rağmen yaşamasını "Ben tanrının bir mucizesiyim" diye yorumlayan ve bu nedenle yılbaşında 1 milyon TL karşılığı çıkaracağı albüme de "Mucize" adını veren Tatlıses, 3'ü kendisine ait 9 şarkı seslendirecek.

Yeni şarkılarını da ilk kez yılbaşı gecesi seslendirecek olan Tatlıses, acunn.com'un iddiasına göre yılbaşı gecesi için 750 bin TL'lik rekor bir ücret alacak. Show TV, Beyaz TV ve TNT ile görüştüğü bilinen Tatlıses'in TNT ile anlaştığı da öne sürüldü.

Ancak Maltepe'deki Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki tedavisinin ardından bir süre de Bodrum'da kalma planı yapan Tatlıses, bu konuda sessiz kaldı

KIVANÇ'IN BU DURUMU GÖZLERDEN KAÇMADI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

fft191_mf1622013.jpgİkinci bölümü bugün akşam ekrana gelecek olan “Kuzey Güney” dizisindeki bir detay, başroldeki Kıvanç Tatlıtuğ’un hayranlarının gözünden kaçmadı.

Tatlıtuğ’un dövmelerinin, dizinin görüntüleri montajlanırken bilgisayarda silindiği öğrenildi.

Tatlıtuğ’un dövüş yaparken çekilen ve Kanal D tarafından servis edilen fotoğraflarında sağ kolunda yer alan renkli ejderha dövmesi ile sol kolundaki İngilizce “‘Only Allah can judge me” (Yalnızca Allah beni yargılayabilir) sözünün yazdığı dövmeleri açıkça görülüyor. Ancak çekim sırasında makyajla kapatılmasına gerek duyulmayan bu dövmelerin, yayınlanan bölümlerde olmaması dikkat çekiyor. Tatlıtuğ’un dövmelerinin, dizinin görüntüleri montajlanırken bilgisayarda silindiği öğrenildi.

25 YIL SONRA YENİDEN BİR ARADALAR

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

fft2mm739063.jpgAydan Şener'le Kenan Kalav, tam 25 yıl sonra 'Aşkta Sınır Yok' dizisinde buluştu

Çalıkuşu' dizisinin unutulmaz ikilisi Aydan Şener'le Kenan Kalav, tam 25 yıl sonra 'Aşkta Sınır Yok' dizisinde buluştu. Tarık Tarcan ve Burcu Kara'nın da rol aldığı dizinin çekimleri, tüm hızıyla sürüyor. 

22 YIL SONRA YENİDEN SETTE

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

fft2mm740428.jpgTam 22 senedir setlerden uzak olan ve gelen yüzlerce teklifi reddeden Türk sinemasının sarışın güzeli Filiz Akın, "Gün Akşam Oldu" dizisiyle oyunculuğa döndü

Son olarak TRT 1'de 1989 yılında "Geçmiş Bahar Mimozaları" dizisinde rol alan Akın, Show TV'nin "Gün Akşam Oldu" dizisinde Halil Ergün'ün eşi Saadet Hanım'ı canlandırıyor.

Bir dönem sağlık sorunları nedeniyle oyunculuğa ara veren Akın, dizide beş çocuklu, eşine çok aşık birkadın rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Dizide Halil Ergün ile Filiz Akın'ın çocuklarını Mustafa Üstündağ, Nergis Öztürk, Serhat Teoman, Dilşat Şimşek ve Mehmetcan Mincinozlu oynuyor.

6 Ekim'den itibaren her perşembe ekrana gelecek olan dizi için Filiz Akın, "Oyunculuğa dönmek aklımdan geçmiyordu. Şimdi sette 'Ben ne yapıyorum?' dediğim oluyor ama mutluyum. Son tetkiklerden sonra pek dışarı çıkmadığımı, onlara sıkıntı çıkarabileceğimi söyledim ama sorun olmaz dediler" diye konuştu. 

BU KEZ DE BİHTER'E YASAK GELDİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İran'da uydu yayınlarına gelen yasağın ardından bu kez de TV'lerdeki erkek oyunculara yasak geldi. Film ve dizilerde üstsüz erkeklerin görünmesi yasaklandı. Yasak bununla da sınırlı değil. Aşk hikayeleri artık sadece iki kişi arasında geçebilecek. Aşk üçgenleri ekrana taşınamayacak.

İran'da yasakların ardı arkası kesilmiyor. Başörtüsü, saç kesimi, makyaj ve uydu yayınlarının ardından Tahran yönetimi bu kez de TV'lerde yayınlanan film ve dizilere mahremiyet yasağı getirdi.

Artık TV'lerde erkekler belden yukarıları çıplak şekilde yer alamayacak. Aşk ilişkileri de sadece iki kişi arasında geçecek. Artık öteki kadınlara, öteki adamlara, kısacası aşk üçgenlerine yer yok. 1979'daki İslam devriminden bu yana İran TV'lerinde yerel yapımlarda hem kadınlara hem de erkeklere yakın çekim uygulanmıyordu. O yapımlarda kadınlar tepeden tırnağa örtünmüş bir şekilde yer alabiliyordu. Artık mahremiyetin sınırları erkek oyuncuları da kapsıyor. Yasağı getiren İran devlet televizyonu, bir sonraki hedefin de sinyalini verdi.

Program yapımcılarına "kadınlarla erkekler ayrı dursun" denildi. Düğün törenlerinde, aile toplantılarında, iş ortamında ve kutlamalarda kadın ve erkeklerin beraber yer almasından kaçınılması istendi. Yasaklar İranlı hiciv ustalarını harekete geçirdi. Bir köşe yazarı, İran'da erkeklerin belden yukarılarının çıplak görüldüğü tek yer zaten güreş ve yüzme müsabakaları diye yazdı. Yasak aşırıcı din adamlarına boyun eğildiği şeklinde yorumlanıyor. Ancak yasaklar teknolojinin gerisinde kalıyor. Zira ülkede yabancı yayınların izlenebildiği uydu yayınları her ne kadar yasaklanmış olsa da birçok İranlı uydu yayınlarını takip edebiliyor.