BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

F.Bahçe'ye şikeci diye bağırmayın

Gaziantep’in hocası Tolunay Kafkas, Fenerbahçe maçını kazanacak güçte olduklarını söyleyerek, taraftarlara da mesajlar verdi

Abone ol

Şike tartışmalarıyla zor günler geçiren Fenerbahçe deplasmanlarda nasıl karşılanacak? Merak edilen soru sarı lacivertlilerin ilk deplasmanı olan Gaziantep'te cevabını bulacak. İşte o takımın hocası Tolunay Kafkas, taraftara seslendi:

KENDİ TAKIMLARINA TEZAHÜRAT YAPSINLAR

"Başkalarının yapmış olduğu bizi hiçbir şekilde ilgilendirmez. Burada bir yargı süreci var. Bunun sonucunu beklemek lazım. Biz kendi işimizle uğraşıyoruz kendi takımımıza bakıyoruz. Gaziantepspor nasıl daha iyi yere gelir, nasıl daha iyi yerlere getirebiliriz. Bunun için taraftarımızda varda başta ben varım yönetim kurulumuz var sizler varsınız. Taraftarımız sadece kendi takımlarına tezahürat yapsınlar. Sadece bizi desteklesinler. Onların desteği bize güç verir ve bu güçle de maçı zaten kazanabilecek gücümüz potansiyelimiz her şeyimiz var. Bize odaklansınlar başkalarına odaklanmasınlar."

KAZANABİLECEK GÜCÜMÜZ VAR

Fenerbahçe maçıyla ilgili de iddialı konuşan Kafkas, Cuma günkü kritik maçla ilgili şunları söyledi:

Fenerbahçe maçını kazanacak güçte olduklarını söyleyerek, Medical Park Antalyaspor karşısında aldıkları mağlubiyeti unutturacaklarını ifade etti.

"Başlangıçların zor olacağını söylemiştik. Önemli değil. İçerde önemli olan iki tane ligin iyi takımı ve güçlü takımıyla maç yapacağız. Kazanabilecek gücümüz var. Taraftarlarımıza ve sizlere bu mağlubiyeti unutturacağız. Fenerbahçe maçıyla iyi bir başlangıç ve start yapmak istiyoruz. Nasıl başladığınız değil ligi nasıl bitirdiğiniz önemlidir. Bizi iyi bitirebilecek bir kadro yapısına sahibiz. Yeter ki oyuncular benim hırsımın yarısı kadar hırslarını sahaya versinler."