BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,65
ALTIN 2.409,24
HABER /  GÜNCEL

İbrahim Tatlıses ateş püskürdü

İbrahim Tatlıses, fizik tedavisinin sürdüğü Darüşşafaka Fizik Tedavi Merkezi Başhekimi Köksal Holoğlu'na ateş püskürdü

Abone ol

Hastalığında dostu da düşmanı da tanıdığını söyleyen İbrahim Tatlıses, "Bana 'Servetim ayaklarının altında' diyenler de vurulduğum gecenin sabahında hacze gelenler de oldu" dedi

İbrahim Tatlıses önceki gece kendi mekanı Etiler Tatlıses Kebap'ta eşi Ayşegül Yıldız ve yakın dostlarıyla Fenerbahçe-Kayserispor maçını izledi. Milliyet'in haberine göre hastalığı sürecinde dostu düşmanı tanıdığını söyleyen Tatlıses şunları anlattı:

 "Bana 'Kapıma geldiğinde bir alo de, servetim ayaklarının altında' diyen de oldu. Vurulduğum gecenin sabahında beni hacze verenler de oldu... İnsan düşmeye görsün. Düştüm ve ayağa kalktım.

Almanya'ya gittiğim zaman sandalyede bile oturamıyordum, konuşamıyordum 11 ay yatakta kaldım ancak tedavi sürecinde öyle hastalar gördüm ki, halime şükrediyorum. (Ağlamaya başlıyor) Yaşadıklarımı, gördüklerimi, bana bunu yapanları Allah affetsin, hiçbirinin başına gelmesin.

Darüşşafaka dediğimiz o hastane çok önemli bir hastane. Fakat oranın işletmecisi beni resmen kullandı. Hâlâ beni internetlerde kullanıyorlar. 'İbrahim Tatlıses hastalara deva oldu, örnek oldu' diyorlar. Robot getirmişler. O robotları bir gün kullanmadım. Ama her gün televizyonda beni anlattılar."

Üç ay sonra İbo Show'la birlikte hayranlarının karşısına çıkacağını anlatan Tatlıses, "Bomba gibi geliyorum. Yeni kasetim üç aya çıkıyor. Türkçe ve Kürtçe karışık bir parça var. Bir de her defasında ağlatacak 'Kurtlar Sofrası' parçası var. Ben kaç defa dinlediysem ağladım. Bir de benim sesimden dinleyince herkes ağlayacak" dedi.

'KENDiSi HASTANE AÇSIN GÖRELiM'

Tatlıses'e yanıt veren Darüşşafaka Fizik Tedavi Merkezi Başhekimi Köksal Holoğlu özetle, "Yaptığımız tedavinin eleştirisini bilimsel bir kurul yapabilir. İbrahim bey hastanemize sedyede geldi. 4,5 aylık tedavi sonrası yürüyerek kendi isteğiyle çıktı... Şimdi İbrahim bey kendisi hastane açacağını açıklamış. Hastaneyi açsın, farklı ne getirecek görelim. Ben de merak ediyorum" dedi.