BIST 9.916
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.445,13
HABER /  MAGAZİN

İbrahim Tatlıses apar topar hastaneye kaldırıldı! Durumu nasıl?

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan İbrahim Tatlıses, sabah karşı rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Peki Tatlıses'in hastalığı ne, son durumu nasıl?

Abone ol

İbrahim Tatlıses bugün sabaha karşı apar topar hastaneye kaldırıldı. Ağrı kesiciler yüzünden hastanelik olan Tatlıses'in dudakları şişmiş ve morarmıştı. Tatlıses öğle saatlerinde taburcu edildi.

İbrahim gece saat 04.00 sıralarında aldığı bir Ağrı kesici nedeniyle Kahramanlar'daki özel bir hastaneye kaldırıldı.  İzmir Özel Su Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ali Haydar Sucuoğlu, Tatlıses'in hastalığı hakkında “İlk yaptığımız incelemede ağrı kesici aldıktan sonra vücudunda aşırı bir alerji oluşmuş" bilgisini vermişti.

İBRAHİM TATLISES'İN HASTALIĞI-SON DURUMU

Doktorlar tarafından muayene edilen ve ilk müdahalesi yapılan ünlü sanatçı bugün öğle saatlerine doğru taburcu edildi. Hastanede Tatlıses’in olduğunu öğrenen hayranları, ünlü sanatçıyı görebilmek için birbirleriyle yarıştı.

DUDAKLARI ŞİŞ VE MORDU

Sivil polis ekipleri tarafından yoğun güvenlik önlemleri altında hastaneden çıkarılan sanatçıdan, gazetecilerin görüntü almasına izin verilmedi. Dudaklarında şişlik ve morluklar oluştuğu öğrenilen Tatlıses, hastane çıkışında ağzını da bir atkı yardımıyla kapattı.