BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bursa hava durumu lodos vurdu!

BURSA hava durumu son raporları açıklandı. Meteoroloji son verilere göre Bursa'da şiddetli lodos görüleceğini açıkladı. Sıcaklıklar artıyor.

Abone ol

BURSA hava durumu son tahminleri meteoroloji açıkladı. Bursa'da gece başlayan şiddetli lodos ve yağışlar gün boyunca etkili olacak. BUDO bazı seferlerini iptal etti.

BURSA HAVA DURUMU

BURSA hava durumu şiidetli yağış ve lodos etkisini arttıracak.

10 İLE BİRDEN LODOS UYARISI!

İstanbul, Bursa, Çanakkale, Kırşehir, Karabük, Balıkesir ve Bartın'ın da aralarında bulunduğu 10 ili etkisi alan kuvvetli lodos, özellikle Marmara’da hayatı olumsuz etkiliyor. İstanbul'da deniz ulaşımını engelleyen lodos nedeniyle denizde dev dalgalar oluşurken, Şehir Hatları, İDO ve BUDO bazı seferlerini iptal etti. İskele kepenklerinin kapatılması dikkat çekerken, pek çok vatandaş sabah saatlerinde mesaiye yetişmek için zor anlar yaşadı. İGDAŞ da vatandaşları muhtemel baca gazı zehirlenmelerine karşı uyardı.

HAVA DURUMU FIRTINA VE YAĞIŞ GELİYOR!

Bölgemizin batısında aralıklarla yağmur ve sağanak şeklinde devam eden yağışların Edirne ile Kırklareli'nin batısında (Merkez, Kofçaz, Babaeski ve Pehlivanköy) yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.