BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,89
ALTIN 2.443,28
HABER /  GÜNCEL

Balıkesir hava durumu son rapora dikkat!

BALIKESİR hava durumu son tahminleri meteoroloji açıkladı. Şiddetli lodos kenti esir aldı yağışlar gün boyu devam edecek.

Abone ol

BALIKESİR hava durumu son tahminleri meteoroloji açıkladı. Şiddetli lodos ve yağışlar gün boyu etkili olacak uzmanlar uyardı.

İstanbul, Bursa, Çanakkale, Kırşehir, Karabük, Balıkesir ve Bartın'ın da aralarında bulunduğu 10 ili etkisi alan kuvvetli lodos, özellikle Marmara’da hayatı olumsuz etkiliyor. İstanbul'da deniz ulaşımını engelleyen lodos nedeniyle denizde dev dalgalar oluşurken, Şehir Hatları, İDO ve BUDO bazı seferlerini iptal etti. İskele kepenklerinin kapatılması dikkat çekerken, pek çok vatandaş sabah saatlerinde mesaiye yetişmek için zor anlar yaşadı. İGDAŞ da vatandaşları muhtemel baca gazı zehirlenmelerine karşı uyardı.

BALIKESİR HAVA DURUMU

HAVA DURUMU FIRTINA VE YAĞIŞ GELİYOR!

Bölgemizin batısında aralıklarla yağmur ve sağanak şeklinde devam eden yağışların Edirne ile Kırklareli'nin batısında (Merkez, Kofçaz, Babaeski ve Pehlivanköy) yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.