BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.437,62
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Afyonkarahisar hava durumu uyarıya dikkat!

AFYONKARAHİSAR hava durumu son raporları meteoroloji açıkladı.

Abone ol

AFYONKARAHİSAR hava durumu son raporları meteoroloji açıkladı. Hava durumu yeni verilere göre şiddetli lodos hayatı olumsuz etkileyecek. Yağışlar zaman zaman etkisini arttıracak. Hava sıcaklığı bugün en yüksek 10 derece olacak.

İstanbul, Bursa, Çanakkale, Kırşehir, Karabük, Balıkesir ve Bartın'ın da aralarında bulunduğu 10 ili etkisi alan kuvvetli lodos, özellikle Marmara’da hayatı olumsuz etkiliyor. İstanbul'da deniz ulaşımını engelleyen lodos nedeniyle denizde dev dalgalar oluşurken, Şehir Hatları, İDO ve BUDO bazı seferlerini iptal etti. İskele kepenklerinin kapatılması dikkat çekerken, pek çok vatandaş sabah saatlerinde mesaiye yetişmek için zor anlar yaşadı. İGDAŞ da vatandaşları muhtemel baca gazı zehirlenmelerine karşı uyardı.

AFYON HAVA DURUMU

HAVA DURUMU FIRTINA VE YAĞIŞ GELİYOR!

Bölgemizin batısında aralıklarla yağmur ve sağanak şeklinde devam eden yağışların Edirne ile Kırklareli'nin batısında (Merkez, Kofçaz, Babaeski ve Pehlivanköy) yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.