BIST 9.028
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.279,71
HABER /  GÜNCEL

İbrahim Erkal öldü mü? Eşi Filiz'i kahreden haber

İbrahim Erkal öldü şeklinde çıkan haberler eşi Filiz Akgün'ü kahretti. İbrahim Erkal'ın son durumunu açıklayan Filiz Erkal'ın amcası Hasan Akgün oldu. Öldü haberlerine tepki gösteren Hasan Akgün 'Ailesi var günahtır" dedi.

Abone ol

İbrahim Erkal'ın sağlık durumuyla ilgili son açıklamalar geldi. Dün evinin otoparkında baygın halde bulunan İbrahim Erkal'ın son tetkiklerine göre yeni bir kanama olmadığı ancak tedaviye rağmen beyin ödeminin arttığı belirtildi.

Sosyal medyada bazı sahte hesaplardan İbrahim Erkal öldü şeklindeki haberler ise ailesini kahretti. İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Akgün'ün amcası olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün bu haberlere tepki gösterdi. İbrahim Erkal'ın son durumu da açıklayan Hasan Akgün şunları söyledi : "72 saati bekleyeceğiz. Yapılması gereken müdahale tıbbı olarak yapıldı. Herhangi bir değişiklik yok. Bunlar günahtır, yazıktır, onun da ailesi var".

İbrahim Erkal öldü iddiasına açıklama : Facebook'taki İbrahim Erkal sayfasından yapılan açıklamada  da şunlar vurgulandı:"Sosyal medyada dolaşan gerçeği yansıtmayan haberlere itibar etmeyin lütfen. Sanatçımız İbrahim Erkal, yoğun bakım sürecinde olup tedavisi devam etmektedir. Siz sevgili dostlarımızdan ricamız dualarınızı eksiz etmemenizdir. Saygılarımızla" .

Peki İbrahim Erkal'ın sağlık durumu ne? Doktorlar ne diyor, geçirdiği beyin ameliyatı başarılı oldu mu? Bu konuda Liv Hospital hastanesinden bugün gelen açıklama şu şekilde oldu: "Beyin kanaması ön tanısı ile 12 Nisan Salı günü Liv Hospital’a getirilen Değerli Sanatçı İbrahim Erkal’ın dün yapılan ameliyatında kanama alanı temizlenmiştir. Bu sabah yapılan son tetkiklere göre yeni bir kanamanın olmadığı ancak tıbbi tedaviye rağmen beyin ödeminin artmış olduğu gözlenmiştir. Hastamızın hayati tehlikesi devam etmektedir."

İbrahim Erkal ilk gün hastaneye götürüldüğünde doktorlar umutsuz konuşmuştu. Buna rağmen Filiz Akgül eşinin ameliyat edilmesini istedi. İbrahim Erkal'ın yakın dostu şarkıcı Yağız şunları aktardı: "Beyindeki damarların çok büyük kısmı hasar görmüş. Doktorlar %1 şansımız var diyor. Eşi, ailesi, çocukları her şeye hazırlıklı bir şekilde bekliyoruz. Doktorlar 'ameliyata almasak da olur' demiş, aile yine de tüm şanslarını denemek istedi."

İbrahim Erkal'a ne oldu?
İbrahim Erkal'ı otoparkta bulan güvenlik görevlisi ilk anda iş ortağı Feyzullah Çelebi'yi haber veriyor. İbrahim Erkal 1.5 saat otoparkta ölüm kalım savaşı vermiş. Çelebi şunları anlattı: "Saat 01.00'de siteye giriş yapmış. Güvenlik görevlisi beni aradı. Ben 02.30'da oradaydım. 1-1,5 saat otoparkta kalmış. Doktorlar beyin kanaması geçirdiğini söylüyorlar. Rabbimden şifa diliyoruz. Dostlarından dua bekliyoruz. Allah'tan ümit kesilmez diyoruz. Zaman zaman yüksek tansiyon rahatsızlığı yaşıyordu".

10 GÜN ÖNCE 3. ÇOCUKLARI OLDU
İbrahim Erkal ve eşi 10 gün önce 3. çocuklarının sevincini yaşadılar : 14 yıldır Filiz Akgül ile evli olan İbrahim Erkal'ın biri kız biri oğlan iki çocuğu vardı. Hamile olan eşi Filiz Akgün 10 gün önce ikinci kızını dünyaya getirdi. İbrahim Erkal kızına Elif Su ismini verdi.

İbrahim Erkal'ın karısı Filiz Akgün kimdir? Eşi 10 gün önce...