BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,69
ALTIN 2.526,94
HABER /  GÜNCEL

İbrahim Erkal son durumu ne öldü haberleri çıktı eşi...

İbrahim Erkal hakkında son dakika haberleri var. Hastane İbrahim Erkal'ın son durumunu açıkladı. Eşi Filiz Akgül ise hastanede umutlu bekleyişine devam ediyor. İşte doktorların yeni açıklaması;

Abone ol

MALTEPE'deki evinde 12 Nisan gecesi beyin kanaması geçiren İbrahim Erkal'ın son durumuna dair hastaneden bugün gelen yeni bir açıklama var. İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Akgül başucundan ayrılmazken doktorlar hayati tehlikesinin sürdüğünü bildirdi.

İbrahim Erkal evinin otoparkında baygın halde bulunduktan sonra Liv Hospital hastanesine kaldırılmıştı. Derin komada olan İbrahim Erkal'ın beyin kanaması geçirdiği belirlenmişti. İbrahim Erkal'ın durumuna ilişkin bugün hastaneden yeni bir açıklama geldi. Açıklamada doktorları İbrahim Erkal'ın sağlık durumuna ilişkin şu bilgileri verdi;

-"Beyin kanaması ön tanısı ile 12 Nisan Salı günü Liv Hospital’a getirilen Değerli Sanatçı İbrahim Erkal’ın dün yapılan ameliyatında kanama alanı temizlenmiştir. Bu sabah yapılan son tetkiklere göre yeni bir kanamanın olmadığı ancak tıbbi tedaviye rağmen beyin ödeminin artmış olduğu gözlenmiştir. Hastamızın hayati tehlikesi devam etmektedir."


İbrahim Erkal'ın eşi doktor yüzde 1 şans verince...
İbrahim Erkal ilk gün hastaneye götürüldüğünde doktorlar umutsuz konuşmuştu. Doktorlar ameliyat için sadece yüzde 1 şans vermişlerdi. Buna rağmen Filiz Akgül eşinin ameliyat edilmesini istedi. İbrahim Erkal'ın yakın dostu şarkıcı Yağız şunları aktardı: "Beyindeki damarların çok büyük kısmı hasar görmüş. Doktorlar %1 şansımız var diyor. Eşi, ailesi, çocukları her şeye hazırlıklı bir şekilde bekliyoruz. Doktorlar 'ameliyata almasak da olur' demiş, aile yine de tüm şanslarını denemek istedi."

ibrahim erkal eşi filiz akgül karısı kimdir
İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Akgül perişan halde. Doktorlar umut yok demesine rağmen eşinin yine de ameliyat edilmesini istedi. İbrahim Erkal hakkında sosyal medyada öldü haberleri de dolaşınca eşi zor saatler yaşadı. İbrahim Erkal'ın çocuklarının annesi olan eşi Filiz Akgül, Büyükçekmece belediye başkanı Hasan Akgül'ün yeğeni. 

İBRAHİM ERKAL'IN AİLESİ DUA İSTEDİ
Ünlü şarkıcının Facebook hesabından yapılan açıklamada ailesi sevenlerinden dua istedi. Açıklamada "Sevgili dostlarımız, Sanatçımız İbrahim Erkal, geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeniyle özel bir hastanede tedavi altındadır. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen!" denildi.

Eşi Filiz Akgül herşeye hazırlıklı bekliyor

HASAN AKGÜN HASTANEYE GELDİ
İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün hastaneye gelip İbrahim Erkal'ın durumu hakkında bilgi aldı. Akgün basın mensuplarına yaptığı açıklamada "10 gün önce bir kız çocuğu oldu. Allah önce çocuklarına sonra hepimize bağışlasın diye dua ediyoruz" şeklinde konuştu. İbrahim Erkal Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün yeğeni Filiz Akgül ile evli.

İbrahim Erkal'ın çocukları ve eşi Filiz kimdir?

İbrahim Erkal'a ne oldu?
İbrahim Erkal'ı otoparkta bulan güvenlik görevlisi ilk anda iş ortağı Feyzullah Çelebi'yi haber veriyor. İbrahim Erkal 1.5 saat otoparkta ölüm kalım savaşı vermiş. Çelebi şunları anlattı: "Saat 01.00'de siteye giriş yapmış. Güvenlik görevlisi beni aradı. Ben 02.30'da oradaydım. 1-1,5 saat otoparkta kalmış. Doktorlar beyin kanaması geçirdiğini söylüyorlar. Rabbimden şifa diliyoruz. Dostlarından dua bekliyoruz. Allah'tan ümit kesilmez diyoruz. Zaman zaman yüksek tansiyon rahatsızlığı yaşıyordu".

10 GÜN ÖNCE 3. ÇOCUKLARI OLDU
İbrahim Erkal ve eşi 10 gün önce 3. çocuklarının sevincini yaşadılar : 14 yıldır Filiz Akgül ile evli olan İbrahim Erkal'ın biri kız biri oğlan iki çocuğu vardı. Hamile olan eşi Filiz Akgün 10 gün önce ikinci kızını dünyaya getirdi. İbrahim Erkal kızına Elif Su ismini verdi.

İbrahim Erkal'ı en son gören ismin ifadesi alındı
İbrahim Erkal'ı olay gecesi evine getiren şoförün polis tarafından ifadesi alındı. Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan şoför “İbrahim abi yemekten sonra kalktı. Onu kendi aracıyla evine kadar bıraktım. Kapıya kadar götürme teklifimi kabul etmedi" dedi. Erkal, baygın halde yaklaşık 1,5 saat otoparkta kalmıştı.