BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.409,96
HABER /  MAGAZİN

Hülyadan ahlaksız öneri

Konuğu Süreyya Ayhan'dı... Dopingli çıkan sporcu için önerisi şu;

Abone ol Türkmax’ta program yapan Hülya Avşar, dopingli çıkan Süreyya Ayhan’ın böyle birşey yapmış olsa bile ülke olarak bunu görmezden gelmemiz gerektiğini söyledi.

Hülya Avşar, son günlerin çok konuşulan ismi Avrupa Şampiyonu ve Dünya İkincisi milli atlet Süreyya Ayhan’ı konuk ettiği programında çok tartışılacak bir söz söyledi.

Avşar kızı, doping numunelerinde 2 yasaklı madde çıktığı için ömür boyu ceza alması gündemde olan Süreyya’yı her şartta savunmamız gerektiğini belirterek, şöyle konuştu: "Diyelim ki siz bu işi yaptınız. Bunu bile, Türkiye olarak görmemezlikten gelip, onların üstüne gitmemeleri lazım diye düşünüyorum. Bunu neden yapmıyorlar?"

Süreyya Ayhan, Avşar’ın bu sözleri üzerine hemen araya girerek, "Biz bu işi yapmadık ama ülkemiz, birçok ülkeye gidiyoruz, ister istemez her şeyi öğrenmek zorundasınız. Yani dopingi bilmek zorundasınız, bu yapıyor anlamına gelmez. Rakiplerin neyle, nasıl çalıştırıldığını bilmek için illaha ki kendini korumak için bunu biliyorsun" dedi. (Kaynak: televizyongazetesi)