BIST 10.267
DOLAR 32,24
EURO 34,74
ALTIN 2.408,08
HABER /  GÜNCEL

Sen in misin CİN MİSİN?

Ahmet Çakar yarışma programı sunarsa böyle olur. Çakar'dan inciler...

Abone ol

Ahmet Çakar, Show TV’de yayınlanan ’6 Pas’ programında spor üzerine kendi üslubuyla söylediği sözlerle bir hayli dikkat çekerken, şimdi de Fox TV’de ’Şansa Bak’ isimli yarışma programını sunmaya başladı. Çakar’ın spor programında yaptığı benzetmeler ve ifadelerin benzerlerini yarışma programında da görmek mümkün. İşte Çakar’ın sözlerinden bazıları:

-Zaman zaman yaptığınız konuşma ve davranışlarla öfkeleniyorum. Tırnak içinde "kafam atıyor". Zaman zaman yumuşuyorum.

-Ahmet sende ciddi sıkıntı var. Kaşlarda sıkıntı var, saçlarda sıkıntı var. Sende sıkıntı var. Nesin bilmiyorum, in misin, cin misin?

-Arkadaşlar benim de canım sıkkın. Niye, biriniz ağlıyorsunuz, ağlamaya göz yaşına saygım var. Ama beyefendi acaba mı diyor.

-Sevgili meslektaşım Cemal, çocuğunuz sizi uzaya gönderirse ne yaparsınız. (Yarışmacı: Alır başımı giderim). Yanınızda kimi götürürsünüz? (YarıŞmacı: Tek başına da olsa giderim). İlk durak, Jüpiter mi? (Yarışmacı: İlk durak yakın gezegen, yani Mars olur).

-Seni sevdim Mösyö Custo... Custo’ya kızmıyorsunuz değil mi?

-Sevdim seni. Ama seni sevmem sende ciddi anlamda sıkıntı olduğu gerçeğini ortadan kaldırmaz.

-Çakal gibi konuşuyorsun, burada hır çıkar ben de böyle birşeye izin vermem.

-Ben hayatımda ağlama moduna bu kadar çabuk geçen bir kadın görmedim, bir bayan görmedim tebrik ediyorum. Asla bir suçlama değildir.

-Ahmet, Allah aşkına tırnak içinde söylüyorum beni bağışla; lütfen "tereciye tere sat, sen gelirken ben gidiyordum". Bu kadar...

-Sevgili kardeşim seni Ahmet Çakar yaptım. Sen babanı göndermiş adamsın iki dakika Ahmet Çakar olsan kimi gönderirsin?

-Bir gün maddi imkanım olursa seni Mars’a göndereceğime söz veriyorum. Ama seni Mars’a göndermeden önce bu salondan gönderiyorum. Bugün dışarı, yarın birgün büyük param olursa sizi Mars’a göndereceğime namus ve şeref sözü veriyorum.

(Kaynak: televizyongazetesi)