BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Hülya Avşara şok haberler

Avşar'ın sevgilisi Ali Güven İtalyan eşi Rosanna ile hâlâ evli ve Avşar'dan 7 yaş küçük çıktı.

Abone ol Hülya Avşar'ın sevgilisi Ali Güven, Nisan ayındaki savcılık ifadesinde evli ve 1970 doğumlu olduğunu söyledi. Güven, Avşar Kızı'ndan tam 7 yaş küçük....

Hülya Avşar'la ilişkisiyle gündeme oturan futbolcu simsarı Ali Güven'in "İtalyan eşimden 3 yıl önce boşandım" sözleri, yalan çıktı. Eski futbolcu Ümit Davala, bir dönem menajerliğini yapan Ali Güven'den davacı oldu. 7 Nisan'da avukatı ile Şişli Cumhuriyet Savcılığı'na ifade veren Güven, medeni durumunu "evli" olarak bildirdi. Güven'in İtalya'da bilgisayar firması olan Rosanna adlı zengin bir kadınla evliliğini 3 yıl önce bitirdiği ve boşanırken yüklü miktarda tazminat aldığı da iddialar arasındaydı.

ELEŞTİRMİŞTİ...

Güven'in ifadesiyle bir başka bilinmeyen daha ortaya çıktı. Aylık gelirini "2 bin YTL" olarak açıklayan Güven, 1970 doğumlu. Oysa Hülya Avşar'ın doğum tarihi 1963. Yani Güven, ünlü sanatçıdan 7 yaş küçük. Bir süre önce Hülya Avşar, katıldığı bir magazin programında Seda Sayan'ı örnek göstererek kendisinden yaşça küçük erkeklerle birlikte olan ünlü isimleri eleştirmişti.

Kaynak: Takvim Gazetesi