BIST 10.541
DOLAR 32,28
EURO 35,01
ALTIN 2.476,10
HABER /  GÜNCEL

Baba sever de döver de!

Adana'da 5 yaşındaki çocuğunu şişleyen baba suçlamalara üzülmüş.

Abone ol

Adana'da 7 yaşındaki kızı G.’nin kollarını, omuzlarını ve ayaklarını kızgın şişle dağladığı iddia edilen Tarık O., önceki akşam ‘aile içi şiddet’ suçundan sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kızına işkence yaptığı öne sürülen baba, adliyeden çıkar çıkmaz evine gitti. Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü çocuğu geçici olarak da olsa almak istediyse de, savcılık kararı gereği bunu sağlayamadı. 3 çocuğu ve eşiyle birlikte tek odalı harabe bir evde kirada oturan Tarık O. kendisiyle ilgili suçlamalara üzüldüğünü söyledi.

NİYE SERBEST KALDI?
Kızına işkence yapmadığını belirten Tarık O. şunları söyledi: “Yanık izleri 10 gün önce oluştu. O akşam çaydanlık devrildi. Sıcak su kızımın eline ve koluna sıçradı. Ben de yandım. Diğer kızım da yandı. Polikliniğe götürdüm, tedavisi yapıldı. Kızımı Çocuk Esirgeme Kurumu’na vermem. Kim çocuğunu dövmüyor ki? Kolaysa gelip alsınlar.”

Tarık O.’nun serbest bırakılmasına komşuları tepki gösterdi. Bir süre tedavi görmesi gerektiği belirtilen G.’nin babasıyla yaşamasına izin verilmesinin yanlış olduğunu savunan komşuları, “Kız babasının korkusundan uğradığı işkenceyi polislere anlatamıyor” dedi.