BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,17
ALTIN 2.474,73
HABER /  MAGAZİN

Hülya Avşar atvyi dolandırmış

TMSF Star'ın parasını aldı ama ortaya başka alacaklar da çıktı.

Abone ol

TMSF Hülya Avşar'dan parasını aldı. Avşar beni hortumladılar dedi. TMSF bu kez Avşar'a hakkında suç duyurusunda bulundu.

Olanları uzaktan izleyen Aykut Işıklar ise TMSF Hülya Avşar'la uğraşmasın öğüdünü veriyor ve bildiklerini şöyle anlatıyor:

"HÜLYA AVŞAR BENİ DOLANDIRDI"

"Hülya Avşar, Sabah'ın Güneşli binasında karşıma çıktığı zaman, yanında Zafer Mutlu ile küçük patron Önay Bilgin vardı. Gazeteyi gezdiriyorlarmış. 'Bak gazeteye müdür oldum. Benim hakkımda kötü yazamayacaksın' derken gülüyordu. Ne yaparsın? Dişlerimi sıkıp 'ya sabır Allah'ım' dedim. Allah'ın işine bak, ertesi sabah esas patron Dinç Bilgin 'Bu kadın bizi dolandırdı. Paraları aldı, başka kanala kaçtı. Bitir onu Aykut... Akla gelen her şeyi yaz' diyerek tetikçi olmamı istiyordu. Sanki paraları verirken bana sormuş gibi... Allah'ıma şükürler olsun hiçbir zaman tetikçi olmadım.

ÖNCE ATV'DEN, SONRA STAR'DAN AVAN ALIP SHOW'A İŞ YAPMIŞ

Meğerse Hülya Avşar, atv ile dizi ve program için anlaşma yapmış. Yüklü bir avansı alıp, gazeteyi Zafer Mutlu ile dolaştıktan sonra... Hemen bir kilometre ötedeki Star TV'ye gitmiş. Oraya da bir imza atıp, Uzanlar'ın paralarını da çantasına doldurmuş. Aklımda yanlış kalmadı ise o Tarabya'daki köşkü o gün almıştı. Aaaa daha ilginç, aynı gün de Erol Aksoy ile anlaşıp Show TV'ye program yapmaya başlamıştı.