BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Zicodan Ronaldinho bombası

Fenerbahçelileri Ronaldinho heyecanı sardı. Zico'nun Katalunya radyosuna verdiği demeç bomba gibibb

Abone ol

İspanya'da Katalunya Radyosu'na konuşan F.Bahçe Teknik Direktörü Zico, "Ben ve başkanımız Ronaldinho'yu transfer etmek istiyoruz" dedi ..
İspanya'nın Katalunya Radyosu'na konuşan Brezilyalı teknik adam, Ronaldinho'yu kadrosunda görmeyi çok istediğini açıkladı.

Tecrübeli hoca, "Ronaldinho hayran olduğum bir oyuncu. Başkanımız Aziz Yıldırım da hem futbolunu hem de kişiliğini çok beğeniyor. Şu anda Barcelona'da zor bir dönem geçirmesine karşın, bütün Avrupa kulüpleri peşinde. İmkan olursa hem ben hem de başkanımız Aziz Yıldırım, onu transfer etmek isteriz" diye konuştu.

RİJKAARD'A DESTEK

Barcelona'da görevine son verilmesi an meselesi olan teknik direktör Frank Rijkaard'a da destek veren tecrübeli teknik adam, "Rijkaard, Barcelona'da çok başarılı oldu. Neden adının bu kadar tartışıldığını anlayamıyorum. Ben de takımımda Rijkaard'ın taktiğini uygulamaya çalışıyorum" yorumunu yaptı.

MİLAN VE İNTER DE İSTİYOR

Bu arada Barcelona'dan ayrılmasına neredeyse kesin gözüyle bakılan Ronaldinho'ya İtalya'dan Milan ve Inter'in talip olduğu bildirildi. La Gazetta dello Sport'un haberine göre iki kulüp de bu oyuncunun bonservisi için 20 milyon euro ödemeyi düşünüyor. Bu şartlarda Fenerbahçe, Ronaldinho'yu almak için harekete geçerse, şimdilik Avrupa'nın iki devi ile kapışmak zorunda kalacak. Öte yandan dün Barcelona kulübü kas yırtılmasından dolayı sakatlanan Ronaldinho'nun sezonu kapattığını resmi olarak açıkladı.

Galip Öztürk/Sabah