BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.439,55
HABER /  DÜNYA

Holmen rekabetten rahatsız değil

Fenerbahçe’nin İsveçli futbolcusu Samuel Holmen, forma rekabetinin sahaya olumlu yansıdığını ifade etti.<br/><br/>"ÇALIŞMALAR YOĞUN BİR ŞEK...

Abone ol

Fenerbahçe’nin İsveçli futbolcusu Samuel Holmen, forma rekabetinin sahaya olumlu yansıdığını ifade etti.

"ÇALIŞMALAR YOĞUN BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR"
MP Antalyaspor maçının hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdüren sarı lacivertli ekipte Samuel Holmen, FB TV’ye önemli açıklamalarda buldu. Çalışmaların gayet iyi gittiğini söyleyen İsveçli oyuncu, "Antrenmanlarımız gayet iyi gidiyor. Hazırlıklarımızı iyi bir şekilde sürdürüyoruz. Milli maç arasında da burada son derece yoğun bir şekilde çalıştık. Milli takımlara giden arkadaşlarımız da aramıza katıldı. Şu anda biraz daha taktiksel çalışmalar üzerinde duruyoruz. Herkesin fiziksel ve mental olarak; durumları iyi. Birçok arkadaşımızın milli takım süreçleri de iyi geçti. Gayet iyi hazırlanıyoruz" diye konuştu.

"BİRBİRİMİZE İTİCİ GÜÇ OLUYORUZ"
Takım içindeki forma rekabetine de değinen Holmen, "Burada çok kaliteli oyuncular var. Bu oyuncularla güzel bir rekabet içerisindeyiz. Ben bunun takıma olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Rekabetle beraber, birbirimize itici güç oluyoruz. Herkes iyi çalışıyor, herkes formda. Herkes ellinden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalışıyor. Önemli olan hafta içinde birbirimize itici güç olmamız, hafta sonunda da kim oynarsa oynasın; o itici güçle beraber en iyisini yapabilmesi" diyerek sözlerini tamamladı.
(İHA)