BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Carlos’tan F.Bahçe yorumu

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Fenerbahçe’nin, takım olarak çok iyi durumda olduğunu ifade ederek, "Eğer şampiyon olurlarsa da ...

Abone ol

Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Fenerbahçe’nin, takım olarak çok iyi durumda olduğunu ifade ederek, "Eğer şampiyon olurlarsa da hak ettikleri bir şampiyonluk olur” dedi.
Feshane’de düzenlenen 4. Geleneksel Sivas Günleri etkinliğine katılan Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, İHA’ya özel açıklamalarda bulundu. Brezilyalı teknik adam, yarın oynanacak olan Galatasaray maçının çok zorlu geçeceğini belirterek, "Zorlu bir karşılaşma olacak. Takımımız iyi gidiyor, iyi durumdayız. Sadece maçın başlamasını bekliyoruz. Çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

"AVRUPA KUPALARI İÇİN İSTİKRARIMIZI SÜRDÜRMELİYİZ”
Sivasspor’un gelecek Avrupa kupalarında yer alması için bu sene istikrarlı bir şekilde devam etmesi gerektiğini vurgulayan Carlos, "Sivasspor’u en üst sıralarda, ilk sıralarda görmek istiyorum. Gelecek sezon Avrupa Kupaları’na katılabilmemiz için istikrarımızı sürdürmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

“SİVAS HALKINA İLGİLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Carlos, Sivas halkının kendisine olan ilgisinden çok memnun olduğunu belirterek, "Onlara layık olmaya çalışıyorum. Bana olan ilgilerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Ve onların ilgilerine çalışmalarımla yaptıklarımla layık olmaya çalışacağım” diye konuştu.

“ŞAMPİYON OLURLARSA HAK ETTİKLERİ BİR ŞAMPİYONLUK OLUR”
Fenerbahçe’nin, takım olarak çok iyi durumda olduğunu vurgulayan Carlos, “Takımlarında çok şeyi halletmiş gözüküyorlar. O yüzden bu sene şampiyonluğun kuvvetli adaylarından bir tanesi. Eğer şampiyon olurlarsa da hak ettikleri bir şampiyonluk olur” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE, UMARIM İYİ HAZIRLANIP 2018 DÜNYA KUPASI’NA KATILIR”
Brezilyalı teknik direktör Roberto Carlos, A Milli Futbol Takımı’nın 2014 Dünya Kupası’na katılamadığı için üzgün olduğunu belirterek, "Umarım 2018’e iyi hazırlanıp, 2018 Dünya Kupası’na katılabilir" diye konuştu.
(İHA)