BIST 9.909
DOLAR 32,47
EURO 34,70
ALTIN 2.436,92
HABER /  DÜNYA

Taraftardan yönetime sert uyarı

Bursaspor tribün liderlerinden Selim Kurtulan, Batalla’nın takımdan ayrılması durumunda yönetim ve teknik heyetin bundan sorumlu olacağını s...

Abone ol

Bursaspor tribün liderlerinden Selim Kurtulan, Batalla’nın takımdan ayrılması durumunda yönetim ve teknik heyetin bundan sorumlu olacağını savunarak, "Batalla’nın kalmasını Daum’un gitmesini istiyoruz. Bursaspor’da tüm futbolcular ve taraftar mutsuz" dedi.
Bursaspor tribün lideri Selim Kurtulan İHA’ya Batalla konusunda açıklamalarda bulundu. Batalla’nın takımdan ayrılması durumunda yönetim ve teknik heyetin sorumlu olacağına belirten Kurtulan, "Bursaspor taraftarı olarak bu olaya çok üzüldük. Teknik Direktör Daum’da bir açıklama yapmış ’Batalla olmasa da olur’ diye. Bizde ‘Daum olmasa daha iyi olur’ diyoruz. Batalla iyi topçu, mutsuz diyorlar. Bize göre sadece Batalla değil, bütün topçular mutsuz. Bütün futbolcular yönetimi istemiyor. Futbolcular açıklama yapamıyor. Sadece Batalla yapıyor. Aslında Batalla takımdan ayrılmak istemiyor. Gitmek isteyen adam daha yeni mukavele imzalamaz. Ama futbolcu mutsuz. Tek mutlu yönetimdir. Vojvadina maçında tribünleri dolduran 25 bin taraftar bu yönetimin ilk maçında istifa diye bağırdı” dedi.

“BATALLA BURSASPOR’DAN AYRILIRSA ÜZÜLÜRÜZ”
Batalla’nın Bursaspor’dan ayrılma ihtimali üzerine de açıklama yapan Kurtulan, “Batalla Bursaspor’dan ayrılırsa üzülür. Ama Batalla Bursaspor’dan büyük değildir. Taraftar olarak Batalla’dan bu zamana kadar kötü bir söz duymadık. Batalla Bursaspor ile özdeşmiş bir futbolcu oldu. Ama bu yönetimle Batalla ve diğer futbolcular bu işi yapamaz. Sıkıntı yönetim ve teknik direktörde. Teknik direktör zamanında imzayı attı. Herkes kendi yolunda gidiyor” diye konuştu.

“BATALLA’NIN BU SAATTEN SONRA TAKIMA FAYDASI OLMAZ”
Taraftarın Batalla’yı çok sevdiğine dikkat çeken Kurtulan, “Batalla’nın ayrılmasına tabi ki üzülürüz. Ancak mutsuz olan bir kişininde takıma faydası olmaz. Bursaspor’u istemeyen bir topçu takımda kalmasın. Bursaspor ambleminden büyük hiç kimse olamaz. En büyük Bursaspor’dur. Zamanında çok topçular geldi gitti. Baliç zamanında Fenerbahçe’ye gitmişti. O zaman da yer yerinden oynamıştı. Ama sonunda biz şampiyonda olduk. Ama herkes gider, Bursaspor kulübü ve taraftarı kalır” şeklinde konuştu.
(İHA)