BIST 10.151
DOLAR 32,23
EURO 34,98
ALTIN 2.441,93
HABER /  GÜNCEL

Hırsızlardan film gibi kaçış sahnesi

Polisle hırsız arasında müthiş kovalamaca.. Çaldıkları bilgisayarları kaçırmak isterken bakın ne yaptılar

Abone ol

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde bir internet kafeden çaldıkları 12 adet bilgisayarı yükledikleri kamyonetle kaçmaya çalışan 5 kişiden 3'ü polisin takibi sonucu yakalandı.

Çiftlikköy Sahil Mahallesi'ndeki bir internet kafeye gece geç saatlerde hırsız girdiği bilgisini alan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

MOBESE kameralarından zanlıları takip eden polis ekipleri, kamyonete yükledikleri bilgisayarlarla Yalova-İzmit kara yolunda kaçmaya çalıştıklarını belirledikleri zanlıların peşine düştü.

Karamürsel yönüne kaçan zanlıları yakalamak için Altınova ve Karamürsel emniyetine bağlı ekipler de takibe katıldı.

D-130 kara yolunda polisin ''dur'' ihtarına uymayan ve havaya ateş açılmasına rağmen kaçmaya devam eden zanlılar, çaldıkları 12 bilgisayarın kasa ve monitörlerini yakalanmamak için ekip otomobillerinin önüne atmaya başladı.

Polis, zanlıların önünü Karamürsel'in Tepeköy mevkisinde kesti.

Kamyonetten inerek farklı yönlere kaçmaya başlayan zanlılardan Bülent Aydın (33) ve Ömer Ermiş (32) yakalandı. Bahattin Özdemir (35) ise denizde yüzerek kaçmaya çalıştı. Bahattin Özdemir'in peşini bırakmayan polisler, zanlıyı 200 metre açıkta tekneyle önünü keserek yakaladı.

Üzerlerinden sahte kimlik belgeleri çıkan zanlıların çok sayıda suçtan sabıkası bulunduğu belirlendi.

M.A. ile S.D'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

3 zanlı, emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.