BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.335,50
HABER /  GÜNCEL

Hırsızlardaki cesarete bak

Samsun’da hırsızlar polislerin oturduğu sitenin bahçesindeki ATM'yi soymaya kalktılar.

Abone ol

Samsun'da kimliği belirsiz 4 kişi, polislerin oturduğu Özel Tim Sitesi'nin bahçesindeki bir bankanın ATM’sini oksijen kaynağı ile kesip soymak isterken fark edilince, panik içinde kaçtılar.

Olay, gece saat 04.30 sıralarında Atakum ilçesi Mimar Sinan Mahallesi İsmet İnönü Bulvarı'ndaki polislerin oturduğu Özel Tim Sitesi'nin bahçesinde bulunan bir bankanın ATM'sinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz 4 kişi, yanlarında oksijen kaynağı getirerek bir bankanın ATM'sini soymaya kalktılar. Gece su içmek için kalkan bir vatandaş evinin balkonuna çıktığı sırada ATM’nin arka kapısını açmaya çalışan hırsızları görünce, "Ne yapıyorsunuz?" diye bağırmaya başladı. Bu sırada panikleyen hırsızlar, oksijen kaynağını bahçede bırakıp panik içinde demir korkuluklardan atlayıp otomobille kaçtılar.

İhbar üzerine olay yerine polis sevk edildi. Polis, kaçan hırsızların peşine düştü. Samsun Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları incelemede, ATM’de hırsızlarla ilgili delil ve iz aradı. Polis yaptığı inceleme sonucu hırsızların ATM’nin arka kapısını açtığını, ancak içeri giremeden vatandaş tarafından fark edilince kaçtıklarını tespit etti.

ATM’nin içinde yaklaşık 100 bin liranın üzerinde para bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ATM