BIST 9.460
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.497,69
HABER /  DÜNYA

Kahvehane hırsızları kamerada

Bursa’nın İznik ilçesinde kahvehaneye giren hırsızlar, kasada para bulamayınca LCD televizyonu çaldı. Olay, güvenlik kameralarına yansıdı.<b...

Abone ol

Bursa’nın İznik ilçesinde kahvehaneye giren hırsızlar, kasada para bulamayınca LCD televizyonu çaldı. Olay, güvenlik kameralarına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, İznik ilçesi Mahmut Çelebi Mahallesi Çelebi Sokak’ta bulunan kahvehaneyi gözlerine kestiren hırsızlar, gece 02.30’da iş yeri kapısını tornavida ile açarak içeri girdi. Kahvehane içindeki kasada değerli bir şey bulamayan hırsızlar, 102 ekran LCD televizyonu aldı. Çelebi Sokak’ta bulunan başka bir iş yerine ait güvenlik kamerasına takılan hırsızlar, çaldıkları televizyon ile yürürken görüntülendi. Soygunun gerçekleştiği olay yerinden dakikalar sonra polis devriye otosu geçti. Zanlılar, aynı sokak üzerinde bulunan bir fırına ait odunluğa saklandı.
Başka bir iş yerine ait kamera kayıtlarında da zanlıların polis otosunun geçişinin hemen ardından saklandıkları odun deposundan çıkarak kaçtığı görüldü.
Polis, kahvehaneden çalınan televizyonu odunların içerisine gizlenmiş halde buldu. Emniyet, hırsızların kimliklerini belirlemek üzere harekete geçti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)